Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

A i Dunav ide prvo na Bezdan -60 pa POOORAST!

maverick

Znaš više ne vjerujem da će biti toplo  :stripii: A što se tiče vodostaja...topiće se snijeg...biće kiše i to sve taman da odnese ovaj zaostali led po limanima, sprudovima....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

koliko se sada vidi kod nas ne bi trebalo više biti neke pretjerane zime i snježnih padalina  :hi:

pajdo77

Vrijeme je baš onako..za skočit pauflek sa terase. Kad će više to sunce i ptičice

majstor

Niko ne može dočekati, ali ide.....  Bar su fulali da će biti polarne hladnoce. :bye:

pajdo77

Ma hebem ja ovu klimu i podneblje kad se ja komarcima veselim :stripii:

nele01

Najmilija zivotinjka mi je komarac, samo da mi neko kaze nesto protiv njih. Nas kolega mi kaze pre neki dan spavam i sanjam da sam na camcu i da me muva zaebava. Šorc, papuče, majica i napred, jutros kad nisam dobio proliv kad sam video sneg da pada

pajdo77

Ovdje je jutros toliko padala kiša da me probudila u pet ujutro,onda snijeg ko na Jahorini. Najviše volim ljeto,ovo vrijeme mene ubija

majstor

Citat: pajdo77  u Veljača 07, 2017, 10:28:44
Veseli bi bili i da nam šiba probije kroksicu i zabije se u nogu, samo da je toplo i ribe grizu. Kod nas je lijepo i sunce probija. :stripii: :stripii:

pajdo77

Da Bog da vam do mraka ralice kroz ulicu išle :stripii:,zašto da vama bude bolje nego meni :rofl2: :vrag:

No

Citat: pajdo77  u Veljača 07, 2017, 10:28:44

:no:   Pajdo dobra je klima i podneblje, samo  smo mi sve stariji pa nam svaki klinac smeta.  :stripii: :stripii: 
:occasion14:
Evo i kod mene pada snijeg. Nije da mi smeta,nego mi je pun kufer  bijele, bolnica,plahte,hodnici, bijele uniforme i još kad iziđem van sve bijelo.

Naprosto sam se zaželio  zelene. Šuma,trava,Sava  :stripii: :stripii: i ja u čamcu nešto čačkam. :stripii:  Zeleno, volim te. Komaraca baš i nisam željan.  :stripii:

mossi

Citat:Zeleno, volim te. Komaraca baš i nisam željan. 

:ok: :occasion14:

mossi

pajdo77

Jutros Vakula kaže kod nas do +5,jedan sat će a kod mene još uvijek piše -3. Pa ajde da je dugoročna prognoza pa da se zahebu al ni pet sati unaprijed ne znaju kakvo će vrijeme biti,hebo ga onaj koji mu dade diplomu. :violent1:

Rap

Po svoj prilici trebao bi se prebacit na Sijerkovica