Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

majstor

Treba malo veći minus da gamacidi pokrepaju. Vidim dolazi i južina.  :takoje:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Sve je to prihvatljivo,zima je bar kalendarski. Samo da ne piri,taj vjetar ne volim nikako.

rale2505

Citat: maverick  u Siječanj 17, 2018, 05:19:36
Izgleda da bude stvarno nekih pravih minusa

https://www.yr.no/place/Croatia/Osijek-Baranja/Josipovac/long.html
Zna li netko koju cugu ovaj norvežanin koristi? Izgleda prava stvar! Prvo kaže sibir, a sad je Afrika! Samo 20c je mašio.... :violent1:

pajdo77

Vani pada ko da je ljetni pljusak a ne pola zime. Treba ići gliste skupljat

šajzika

A popodne kazu da ce vjetar ubijat
Audentes fortuna iuvat

feco

Danas mirovanje....nije ni to loše ponekad . 
BRZO I BEZ VEZE

maverick

Bijase za slijedeci Cetvrtak u najavi -12 a sad plus 13  :stripii:  E moj Rale...oni to kako dodje koja smjena "ofrlje" izgleda ispune tablicu :stripii:

pajdo77

rekli su da dolazi neka Sibirska fronta ovih dana. Kad smrzne na ovu kišu al ćemo se klizati. Ima da oma na ćoši odvalim dvostruki aksl i trostruki tulup ko Sanda Dubravčić nekad. Moro bi potražit i haljinicu sa šljokicama da budem skockan tip-top pa kad pokažem ova kvrgava koljena ima da donjogradske babe pišnu u gaće od dragosti

ossa

Citat: maverick  u Siječanj 17, 2018, 10:08:30
Bijase za slijedeci Cetvrtak u najavi -12 a sad plus 13  :stripii:  E moj Rale...oni to kako dodje koja smjena "ofrlje" izgleda ispune tablicu :stripii:
I meni se čini , wunderground gledam kod mene od nedelje sneg, a na yr i wether 2 u 10 C. Ko tu nije pazio na času ja ne znam?
Naidju krize, drukcije grize...

šajzika

Pogubili se. Vidis da danas za sutra nemogu pogodit
Audentes fortuna iuvat

No

:uf:  Što se čudite, pa jel neki dan netko na Havajima stisnuo krivi gumb i poslao na sve mobitele u okrugu obavijest da će ih balistička raketa pogoditi u glavu.
:dontknow:

-10, +10, njima svejedno, a mi, trebali bi naviknut, kad smo se već navikli na mnogo gluplje, opasnije i po sve nas štetnije stvari i pojave koje nas okružuju.

Baš me briga za njihove prognoze + -  :uf:
Mene ubi vodostaj.