Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

sjetio sam se Čipsa on jučer došao ..noči u "kabriju" pod suncobranom  :uf:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

majstor

Jučer popodne kod nas potop. Napunilo mi čamac za 15 minuta. Led uništio usjeve, što je ostalo to je potopljeno. Navečer grmljavina. Prestrašno. Navodno nastavak za vikend, :eek:

maverick

Citat: rj  u Lipanj 08, 2018, 10:38:22
sjetio sam se Čipsa on jučer došao ..noči u "kabriju" pod suncobranom  :uf:

Nije mu prvi put
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

feco

A to je Čips, sve ide dok jednom ne nahebe. Ja sam jednom doživio pravu oluju na vodi i rekao sam nikad više .Pecanje samo po stabilnom vremenu.  :hi:
BRZO I BEZ VEZE

rale2505

Dunja Mazzocco Drvar
@DunjaMD
Od cca 16 sati nadalje na zapadu, od 19 na istoku ide grdo nevrijeme. Ne slažite pozornice, ne penjite se na kranove, pokrijte paradajz i papriku i ne parkirajte aute ispod trulog drveća! #prognoza #alarm

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

pajdo77

Ajd da i to doživim. Sad sam išao malo nacjepat drva za podložit navečer vatru-dvije u ovo pakleno ljeto :stripii:

mossi

maverick

pajdo77

Nek taj meteorolog pogleda kroz prozor i neka kaže da ovo nije jesen. Pa pada dva mjeseca nemilice i ovo nazvati ljetom mogu samo ljudi na bombončićima. Ja ovakvo "Ljeto" ne pamtim pa nek kaže tko šta hoće. Sjever Europe ide preko trideset,u Engleskoj gledam jučer sva trava požutjela od sunca a ovdje nema dana da negdje ne pada,zemlja više ne upija tu hebenu kišurinu. Na godinu će turisti iz Norveške,Finske i Švedske u sedmom mjesecu dolazit vamo na zimovanje jer je ovdje temperatura niža nego kod njih 10 stupnjeva. Ići ćemo u Rejkjavik grijat stare kosti kako mi se čini.

Sg.Pepper

:stripii: znao da ce doci ovakav odgovor
dec d vej aj lajk it....

maverick

nele01

Sinoc prokisnem ko nikad u zivotu. Pljusak krene takvom silinom, nema predigre, nema ljubavi, samo se nebo otvori. Bukvalno dok sam otvorio kapu od camca da uzmem jaknu vec sam bio mokar.
p.s. Sreca pa godine iskustva donesose bar malo pameti, izvadi baja komplet rezervnu garederobu i presvuce se, i opet se namestim kad vidim da ce opet, i istog momenta dizi sidro i gas.

majstor

Sinoć vidio koliko je sati i pobjegao u zadnji čas. Kad sam ušao u vozilo s ove strane Drave - nebo se otvorilo. Danas vidim bit će isto i svejedno ne odustajem. Ili će me dobro namočit ili zablatit put da ne mogu doma, a možda se i koje stablo sruši preko puta.
Ne bi bilo prvi puta. Gadosti na vodi. :uf: