Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Evo Pajdo, stalno prigovaraš, a čovek ne greši.

:stripii: :rofl2: :rofl2:

pajdo77

Mani ga u klinac,ni u ovu izjavu ja ne vjerujem. Pitat ću ga šta je pričao kad nam za doček bude +35.

Kugla

Citat: dravski pecaros  u Studeni 14, 2019, 06:11:28
https://www.index.hr/vijesti/clanak/najjace-jugo-stoljeca-i-potop-na-obali-su-samo-naznaka-onog-sto-nam-dolazi/2131855.aspx
Bio na putu taj dan, avion nije mogao sletiti ni u Split ni u Dubrovnik, pa smo sletili u Zadar, dalje transfer autom, avantura, pirilo, padalo užas

pajdo77

Noćas će zeko tražiti svoju mamu. Ide ispod nule kažu a najviša dnevna do dva stupnja. Ajd,12-i mjesec je al bit će magle. Tko zna i kada će se podići. Da je i vodostaj savršen opet ne bi na vodu čamcem. Svake godine na Dunavu netko tako nastrada. Pamet u glavu ako se i netko odluči na taj rulet. Magla je zlo na vodi.

Jožef1

Citat: pajdo77  u Prosinac 03, 2019, 20:18:25
Noćas će zeko tražiti svoju mamu. Ide ispod nule kažu a najviša dnevna do dva stupnja. Ajd,12-i mjesec je al bit će magle. Tko zna i kada će se podići. Da je i vodostaj savršen opet ne bi na vodu čamcem. Svake godine na Dunavu netko tako nastrada. Pamet u glavu ako se i netko odluči na taj rulet. Magla je zlo na vodi.
pajdo moj, Vakula je za tebe jošuvijek stanovnik vrtića  :stripii: Koja magla,  :uf: da mi nije hladno u kući ne bi ni išaopo drva  :icon_scratch: bojim se izgubio bih se  :stripii: A danas još moram za Osijek  :icon_scratch:  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

pajdo77

Vozi polako. Na toj Biljskoj cesti uvijek magla.

pajdo77

Prognoziraju da bi slijedeći tjedan temperature mogle ići do +16 celzija. Samo da sad Drava opet ne naraste. Više od mjesec dana nisam bio na vodi. Nakon tolikog vremena mogao bih ponovo učiti udice vezati.

majstor

Ja bi do kraja godine trebao biti u Krapini. Postati ću pračovjek i biti izložen u.muzeju. Ne mogu više bez vode. Brisnut ću ranije.  :stripii: :stripii: :uf:

miha

Citat: pajdo77  u Prosinac 13, 2019, 08:50:02
Prognoziraju da bi slijedeći tjedan temperature mogle ići do +16 celzija. Samo da sad Drava opet ne naraste. Više od mjesec dana nisam bio na vodi. Nakon tolikog vremena mogao bih ponovo učiti udice vezati.
http://www.hydroinfo.hu/Html/hidelo/drava.html

pajdo77

Dakle ode pola metra dolje,to je to  :ok:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

:stripii: :stripii: može taj pričat što god hoće, sutra nastupam pa makar blo i sunčano   :stripii: :stripii:

pajdo77

Ma ovo je katastrofa katastrofalna  :icon_puke_r:. Ja dočekat laste neću sigurno,umrt ću depresivan. Nikad dočekati tople dane a kada dođu prolete dok se okreneš i opet traži rukavice po ormaru. Sad će počet padat dva mjeseca i eto ti vode do prozora do šestog mjeseca. Još malo pa ću imati godišnje pecanja jedno dva izlaska. Trošit ću godišnje tri litre goriva a vozim Johnson  :stripii:. Jadan li sam i nesretan.

pajdo77

Gledam po novinama i onaj Accuweather te njihova dugoročna prognoza mi shebe koncepciju u sekundi. Kažu za proljeće nema hladnoće al zato kiše za popi*dit a vjetra ko na Velebitu. Dakle opet vode do prozora i jedriti po Dravi. E hebem ti više i globalno zatopljenje da ti hebem. Opet do konca svibnja neće voda dolje. Riba će imat mjesta za mrijest što je dobro,loše je što će veseljaci po ulazima u pritoke i rukavce razvuć mreže pa slaba vajda i ribi a i nama.