Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

A bilo je lijepo dok je trajalo,sad opet kad idem do pekare oblači imaxa.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

maverick

Sad ce par dana da se kiša ispada...pa dan dva jutarnji minus da shebe sve ovo sto je ocvalo od voca i onda ce valjda biti normalno...ono ..kontam neke paklene vrucine  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

S nadom u aprilsku i majsku visoku vodu. Realno čisto sumnjam.
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

A ne znam...kaze kum da je u Austriji dosta snijega...nama vode treba i to poprilično...Drava sto manja sve vise zadrzava pijesak...bar je to moj subjektivni dojam . Te majske vode par operu dobar dio....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dukson

Jako nam treba dobra voda, pijesak se poceo gomilati i zadrzavati i na mjestima gdje ga nije u tolikim kolicinama bilo prije.

Napokon je stigla dozvola za plovidbu madjarskim dijelom Drave pa se u isto vrijeme veselim i strepim od prve duze plovidbe uzvodno do D. Miholjca.
Jer je vec krajem prosle godine bilo stvarno kriticno i kod Narda i iznad Belisca, kriticnije nego prije - ako to neka postena voda malo ne premjesti, ne znam bas da ce biti zabavno ploviti.
Imam negdje i video od prosle godine gdje Drava ispod Belisca tece uzvodno, doslovce uzvodno - toliko ju je pijesak stopao i vracao da je kuvala cijelom sirinom. Rina se rasipala, odnosno prakticki nestala i bilo je mozda 2-3 metra siroko "dubine" od nekih 50-70 cm gdje se moglo proci camcem. 

ps

Citat: madmax  u Ožujak 30, 2022, 08:16:57
Sljedećih para dana najavljuju kišu, a danas je nešto oblačno, temperatura 20 stupnjeva, ne znam za tlak i položaj mjeseca.
Kakve su vaše pretpostavke hoće li riba grist i tako to?
Provjeriti ću popodne jel grize, ali me zanimaju iskustva
Šta pecaš, smuđa sigurno ne, šarana, soma?
Do petka ti je južina, iz iskustva šaran je jako osjetljiv na južni vjetar i nećeš ga se napecati

ps

Citat: maverick  u Ožujak 30, 2022, 12:11:53
A ne znam...kaze kum da je u Austriji dosta snijega...nama vode treba i to poprilično...Drava sto manja sve vise zadrzava pijesak...bar je to moj subjektivni dojam . Te majske vode par operu dobar dio....
Sin mi kaže za Dunav blizu izvora, da nikad nije bio manji.

majstor

Tko bi nam ugodio?  :sha:
Ne volim zimu ni malu vodu, ali..
Nadam se promjenama na bolje  :eek:

tutnja

Ovaj kod mene se ne šali.. eno vani na parkingu zabijelio aute, a kiša ona sitna, padala do maloprije.

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

pajdo77

Neki dan +20 a danas +2 pa tko je tu lud? Umjesto da tražim kratke hlače ja tražim rukavice. Ošlo sve u materinu.

ljuska

Ma sve je to dobro dok ne poćneš tražit pelene :stripii:

pajdo77

Koja im je cijena bit će i jastučnica dobra

flutikazon

Ako ko staje u pelene od petomesečne bebe, rad sam pomoći. Imam na lageru  :stripii:

maverick

Nema Pajde sad...sigurno se kao zmija sunča na nekom kamenu i lovi bijelu ribu , sutra ce biti tri kapi kiše pa ga onda ocekuj tu na temi  :stripii:

pajdo77

Ne mogu na vodu,čamac dnevno prima 50 litara,nit ga vozio nit lutao u obalu. Bit će da ga spuštam do flotile i isekiram sjekirom. Pecaju ljudi i sa obale.