Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Lomnica_city

Ja sa Plat-a uzimam strune, probao sam jednom sa eBay-a, ustvari par puta ali ne strune, mala postarina, Azija, ali brate po mesec dana cekas robu, smorim se!
A sa Plat-a je 1€ skuplje recimo, toliko veca i postarina posto ja uzimam uvek po 2-3, ali za 4 dana u Srbiju stigne, i posle carina gnjavi koliko gnjavi...

rj

ja sa varivasom nisam bio zadovoljan imao sam onaj šareni 200m 50e  :no:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

TopMix

Josipe, ti si stari lisac, tebi je tesko udovoljiti. Jbg, uvek postoji bolje od boljeg.
Ja sam jos uvek u fazi pp-a i da nije tako krut, ne bi vise razmisljao o strunama.

Lomnica_city

Citat: rj  u Veljača 12, 2014, 17:01:34
ja sa varivasom nisam bio zadovoljan imao sam onaj šareni 200m 50e  :no:

Ovaj je neki univerzalni, tako i pise na spulni, stiklirano X vrsta i tehnika, ne pije vodu ni posle 15-ak pecanja, a i ja koristim predvez za dzig, tako da nemam problema sa lakim kidanjem dzigova...

rj

napisao si da je otporan na krzanje.... probaj jigat bez predveza
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Lomnica_city

Zato sto sam ga po vetru uspeo popeti na stub mosta ispred kog sam dzigovao, odmah u prvom zabacaju, cimnem, cuje se PAP, pocnem da namotavam misleci da sam se oprostio od 20m strune, a ono ide sve skupa, nigde ni traga ostecenju od betona (cetvrtast stub)!! Jesenas kad sam to uradio PP-u samo preko one noge mosta oko koje voda skrece od stuba, pukao je kao paucina!
I pored toga sam ga nekoliko puta penjao na granje ili kacio po granju u oborenim krosnjama, znalo je da zapne dobro, pa cimaj, trzaj, cujem kako struze po kori, i na kraju nista, ni traga!!

PP se posle samo jednog prelaza preko prepreke razlista pomalo, a to sto su Japanske strune MNOGO tanje od njega spram iste deklarisane nosivosti daje laznu sliku!!
Zato imamo situacije da se hvali dosta 15lb PP koji je samo deklarativno 0,19mm, ali neko pametan je izmerio da je ta cifra 0,23mm otprilike, spram 15lb Varivas recimo koji je stvarno 0,16 ili 0,18mm zavisno od modela, sto je razlika za 1/4!!
To mora da ima uticaja pa ne znam kako da je zasticen ovaj ili onaj, kako pleten, jednostavno "meso je meso"!

Greys

Nakon dužeg vremena, Gallant mi je postao špaga broj 1, pogotovo 10lb za zimu i jig. Igrom slučaja, sada sam si riješio PP 30lb za ovaj proljetni i ljetni dio u kombinaciji sa shock leaderom Xzoge 0.45mm

Batica

Zimi se lose pokazala.
Ledi i to dobro ledi.

silure

Galantom sam pre zadovoljan sad za ljeto cu testirati Barkley

kawasaki

Citat: Batica  u Ožujak 26, 2014, 10:48:38
Zimi se lose pokazala.
Ledi i to dobro ledi.
istina inace je sve 5
Brzi od Bolena.

Mudri

Jel moguće da niko nije probao ovaj novi sasame samuline,0,23,je stvarno 0,23.skoro debela kao galant 10 libri,ali niti pije vodu,i puno je jača,s njim ovaj som od 85 kila izašao van nakon 45 minuta i bez predveza......nisam ga ja uhvatio nego bombaš.....

maverick

Imao...prebrzo se ispirala nije mi se svidjela....debljina je ok...cvrsta je...samo brzim ispiranjem zimi pije vodu pa je izbacio iz upotrebe....mozda bi je i bila malo prekruta u odnosu na druge...ali sad je vec proslo dosta vremena pa se ne sjecam sitnih detalja

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

probao sam sve te špage i opet sam se vratio na whiplash, po meni najbolji :occasion14:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Mudri

Maverick ti si imao onu staru,nova je crna i u kutiji i na okrugloj špulni,023 nosi 12 kila,a uopće nije debela kad je gledaš,tri puta je tanja od viplaša,a nosi ajme majko,ima je od 0,12-0,30,ova najdeblja je taman za soma,oš na bućku ili pecat....

maverick

Ne nisam imao staru....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"