Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Jbg mi ni ne lovimo te male ribe...pogotovu bucova  :uf:   :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

umpahpah

Veljo promjeni avatar to mi ne lici na bucova!!!!  :rofl2:

Kugla

Bilo je dvije vrste špage u žabici, ona u kutiji i ona bez kutije, obje galant, morate paziti što kupujete, ona u kutiji je sasvim ok nikada problema, ali one neke nekoliko stotina metara povezanih špula e tu je bilo problema
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

toktiz

Mrzim kad se ne mogu složiti sa susjedom, ali moram reći da je ova s čvorovima bila uredno zapakovana u kutiji.

Kugla

Zvonko prijatelju, hebiga, žao mi da si naletio na neku sa greškom, ni kum ni ja još nismo, a eto ni Rj, očito je neka serija bila loša, ili ko zna odakle, neki su mi rekli da su imali samo problema sa onim na špulama koje su se spajale u nekoliko stotina metara
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

A nije tom strasno...ispala neka serija loše i toktiz naletio kao i jos nekolicina...sad su mozda opet dobre...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ive

Treba obavezno reklamirati i to je to! Kada budu imali dosta reklamacija paziti će malo bolje šta puštaju u prodaju..
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

No

Citat: kawasaki  u Veljača 27, 2015, 15:54:58
narucio sam 8 vrsta spage sa Aliexpresa pa kad dodju slijedi testiranje na suho..slikanje i opis.  :hi:
..i sve to u nadi da pronadjem gdje je eposeidon sada..tko ga radi?  :takoje:

http://m.aliexpress.com/search.htm?keywords=fishing+braid+line
jesu li stigle spage,jel valja koja   :mt1032:

kawasaki

za sad tri odlicne...od pet sto je stiglu. uskoro opsirnije.

a vidim izaso je novi PP..neznam jel zna netko vise?
:hi:
Brzi od Bolena.

mossi

Ovaj PP od 8 niti sam video u Apatinu u DEONU.
Izgleda EXTRA!  :icon_thumright:

vedro

Ljudi, koju strunu da kupim tj koja je kvalitetna da ne puca na udarcu kontre. Prekjucer izgubim cetvrti vobler na kontri tako da GALANT ne zelim. Ima li netko neku drugu marku 15lb a da je za preporucit??i. :hi:

maverick

Ja sam se nakon galanta vratio na power pro...10 i 15 lb.

šajzika

Citat: vedro  u Srpanj 12, 2015, 15:26:36
Ljudi, koju strunu da kupim tj koja je kvalitetna da ne puca na udarcu kontre. Prekjucer izgubim cetvrti vobler na kontri tako da GALANT ne zelim. Ima li netko neku drugu marku 15lb a da je za preporucit??i. :hi:
ja sam kupio neko kinesko cudo koje mi je preporucio stepa
zakacim za panj i izravnam udicu kad cupam  ili kad sam udarao vertikalu zapnem dole i zakoci mi cjeli camac i jos vucem camac uzvodno na nju
300m 56 kn mislim da je bilo i nije mi lipe zao, galanta od 10lb sam saranio u 5 izlazaka, pucao mi sporadicno ne na cvoru pa sam ga jako gubio
ova mi je zakon  :ok:

sad sam gledao jos je jeftinije jer su na akciji
http://www.aliexpress.com/item/Poseidon-Brand-Super-Strong-Japanese-300m-Multifilament-PE-Braided-Fishing-Line-8-10-20-30-40/631709733.html
Audentes fortuna iuvat

kawasaki

Vedro uzmi tu sto sajzika preporucuje  :hi:

taj poseidon od lb je kao PP od 15 lb po snazi  :hi:

odlicna je

Brzi od Bolena.

tole

Citat: mossi  u Ožujak 28, 2015, 19:03:24
Ovaj PP od 8 niti sam video u Apatinu u DEONU.
Izgleda EXTRA!  :icon_thumright:

ekstra špagica....ja nedavno namotao :ok: