Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

kawasaki

300 m prosjecno oko 30-60 kn recimo
Brzi od Bolena.

umpahpah

meni treba kvalitetna jaka stuna 8 lbs!!??? molim prijedloge ali ono što je isprobano preko zime !!! hvala

Hunter

nesto od sunlinea ili varivasa!sa njima nema fulanja al je i cijena takva.

umpahpah

šajzika

Mislim da je to silk :hi:
Audentes fortuna iuvat

durmy

Šajzika je u pravu za njihovu strunu moras dodati jos 20$

maverick

Od varivasa jedino priznam avani casting...samo mislim da nisam vidio od 8-10 lb....ja sam imao od 20 i nesto lb...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Batica

Kako se pokazala?

maverick

Citat: Batica  u Rujan 21, 2015, 14:56:49
Kako se pokazala?
Odlično s tim da sam je dobio u nekoj mjenazi vec namotanu na roli...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mario123

Ovih 8lbs kod pp i galanta je 2lbs kod sunlinea.
Japanske strune su puuuno tanje od ostalih ako vam treba neka u debljinama 0.15mm to je kod japanaca 20lb la i vise.. ova od 8lbs je ko paucima skoro to puca di stigne, korisno za UL pecanje za rijeke i smuđa ni u ludilu.

No

Daiwa Tournament 8x Braid. bio sam jednom prilikom na trebežu kad je neki tip natezao i čupao grane divljački sa 0,12.probao sam je pod prstima, fina taaaanka i baš jaka. mislim da je rekao 300m 500kn.poželio sam uzet al kad sam vidio da kastking mogu uzet 2000m za te novce prošlo me.

mata postar

probo 8 niti iako me odgovarali i naravno da nikad vise 8niti. nije to za nase uvjete, kvarcni pjesak, panjevi, skoljke, kamen, prefino a mi smo na dravi dunavu

baka

Jbeš forum, jbeš internet i sve te takve pizdarije!
Normalno naručio i ja dvije špule tog Posejdona što ste pričali o tome ovdje na forumu. Dođem sad s posla i vidim nešto stiglo. Otvorim da vidim što je, kad ono lijepo zapakirano u kutijici, dvije špule, jedna crvena i jedna žuta, 10 i 15 lb. Sve super, da bi riječ rekao, ma prekrasno izgledaju. Otvorim jednu (crvenu), probam pod prstima da vidim kakva je. Trebalo mi je jedno dvije sekunde da shvatim kakvo je to smeće i na čega sam ja bacio novce. Ne znam da li bih ikada to stavio na rolu i blinkao s tim po Dunavu. Možda bi prošlo za bajkoše i štuke, ali nisam siguran. Mogu oni to reklamirati koliko god hoće i raditi s tim što god hoće, ali to ne može ni prismrditi PP i ovim pravim špagama.
Sad kad sam ih tako lijepo nahvalio, možda se neko upeca kao ja pa ih kupi od mene. Obje te špule od 300 yardi, znači jedna samo otvorena, prodajem za 50kn. Navalite!
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

šajzika

Jesi obican poseidon ili onaj triposeidon ?
Audentes fortuna iuvat