Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Ive

Ima caka za po zimi da struna uopće neledi,bez obzira koja je!! E sad ko plati pivo otkrivam caku :icon_salut: detalji o pivu na pp  :stripii:
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

Kugla

Uh isprobao sam ja nekoliko caka o kojima govoriš, ali ni jedna nije kako treba, svaka imala nekih nedostataka

DIDAPATAK

..svagdje falilo pivo  :pije:.. :stripii: :stripii: :stripii:
.. :baba:

tole

Citat: mossi  u Rujan 29, 2015, 09:01:11
Tri-Poseidon

10lb - tamnija od 15lb više liči na strunu, 15 lb liči na konac za cipele.

Test na opterećenje odradjen sa  improved clinch čvorom.
Apsolutni pobednik 10lb koja nosi isto kao i 15lb ako se čvor veže pažljivo!
Ako niste sigurni da se čvor vezao pravilno vežite ga ponovo.

Obe strune pucaju na 6-7,5 kg!

Kad pukne, hoće da se umrsi, kao da se niti istegnu pa prilikom pucanja dodje do deformacije strune jer ima povratni feder efekat.
Struna je pucala na čvoru.

Ostaje test na vodi.

Sve u svemu što bi rekli struna za siromašne i bogate cicije!  :rofl2:

i onda dođe jedan od gore navedenih i meni zasere 30 metara obale u šutu.... :BangHead: :red-card:

namotao početkom sezone onaj pp sa 8 niti 15lb koji je deklariran 7kg i u kombinaciji sa sure catch 50lb sw shock leaderom spasio iz kamena gomilu varalica...svaki puta je špaga pukla na alberto čvoru...za mene apsolutno br 1 od svih koje sam do sada probao  :ok:

...jedino još ne znam kako se ponaša na minusu 

joker

Citat: Ive  u Rujan 29, 2015, 09:51:25
Ima caka za po zimi da struna uopće neledi,bez obzira koja je!! E sad ko plati pivo otkrivam caku :icon_salut: detalji o pivu na pp  :stripii:
nejdes u zimi na pecanje i onda nijedna ne ledi  :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

Meni se kao najbolje riješenje pokazala mast u spreju koju ima kupiti u ovim vecim trgovačkim centrima, kad je špaga suha...kod kuće nasprejam dobro u dva tri narata u sat vremena....ne ledi po cijelo popodne na teskom minusu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Struna povuče vodu do vršne karike koja se zaledi. Ona i preseče strunu.

Da li tako tretirana struna na suvo, drastično smanjuje ledjenje vršne karike?

maverick

Da, vučenje vode je svedeno na neki minimum...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mario123

Ima u venatiu za kupit neka mast za strune mozda je to nesta protiv leda nemam pojma znam da pise mast za strunu

domba

Ta mast je da struna bude plivajuca...ustvari za musicarenje ali mozda bi pomoglo i protiv leda...

ibro dirka

Ako je plivajuća s tom masti jel onda zbog masti nepije vodu ili mu samo mast povećava volumen i smanji gustoću?

domba

Nije za spagu pa neznam...sluzi sa snjuru za musicarenje.

joker

ja po zimi koristim onaj impregnol u spreju za odjecu i obucu a prve tri vodilice lagano namazem sa vazelinom tek toliko da voda ne ostaje na njima.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

dado

Po zimi trebate koristiti Unitika salt water i ne morate dodavati ništa....pitajte RJ-a

pajdo77

Na njuškalu pod "najloni i upredenice" nađoh onaj rastezljivi konac koji se koristi za omotavanje mamca pri jigovanju na primjer. 250 metara 16 kuna pa koga zanima. Stanica je 6 mislim. :hi: