Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Mariorhr

Citat: šajzika  u Listopad 30, 2015, 18:23:54
Neke firme nece napisati gift jer je protuzakonito .

Nema ništa protuzakonito da ti firma pošalje probni uzorak ili ti Free Sample

šajzika

Kada kupujes neku stvar i placas je. Protuzakonito je izbjegavat porez carinu i ostalo.
Ima firmi koje nece pisat na posiljku da je poklon ili lazirat cjene paketa
Audentes fortuna iuvat

Mariorhr

Citat: šajzika  u Listopad 30, 2015, 22:25:47
Kada kupujes neku stvar i placas je. Protuzakonito je izbjegavat porez carinu i ostalo.
Ima firmi koje nece pisat na posiljku da je poklon ili lazirat cjene paketa

Ma slažem se da ima takvih firmi ali još nisam naišao na nijednu dosada,bar kad je riječ o sitnicama

šajzika

Naisao ja pa ti pricam iz osobnog iskustva.
Ono sto si narucivao strune to ti je bilo sa dan dva razmaka drugaciji racuni i nema problema.
Kawa je 100 posto u pravu kad kaze da carina ako zeli moze naplatit svoje
Posebno ako je struna u komadu kao sto si uzeo. Al ajd cut cemo
Audentes fortuna iuvat

mario123

Kawasaki zali se na to imas svako pravo a i dokaze, cak mozda ni nije preko 22e ta struna neznam cijenu..A i na e bayu su sve fizicke osobe tako ako je manje od 45e nema ni carine ni pdv-a nesta su zajebali nemaju ni jednu osnovu da ti nesto naplate..

Iznosi do kojih se ne plaća carina i porez na dodanu vrijednost za robu naručenu putem interneta?
Pošiljke zanemarive vrijednosti do 22 EUR-a u kunskoj protuvrijednosti, kao i nekomercijalne pošiljke do 45 EUR-a u kunskoj protuvrijednosti koje fizička osoba šalje fizičkoj osobi oslobođene su plaćanja carina i poreza na dodanu vrijednost.

Pošiljke zanemarive vrijednosti do 150 EUR-a u kunskoj protuvrijednosti po pošiljci, osim alkoholnih proizvoda, parfema i toaletnih voda, duhana i duhanskih proizvoda, uvoze se oslobođene od plaćanja uvoznih carina. No, na sve takve pošiljke čija je vrijednost veća od 22 EUR-a u kunskoj protuvrijednosti, obračunava se porez na dodanu vrijednost.

maverick

Nakon mjesec dana koristenja poseidona 10 lb...uzeo malo da isprobam....sve lovim neke ribe kila dvije ...jucer podkacim tolstolobika od 15 kg....bas je furijao okolo...i struna drzi ok a bas sam ga morao stopati na roli kad je zabrijao ispod camca u dva tri navrata ...za te novce tko zeli moze je opustano koristiti
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dado

Malo sam mutan,pa ne nemojte ozbiljno shvatiti :flasica: :thefinger:,ali čitam ovo nadjebavanje "po Špagama"
i ne mogu se oteti dojmu da tu ima viša sila.
Naime,koristio sam brdo špaga,ali Sufix matrix pro mi se pokazao kao dostojan protivnik svakoj ribi,a i PP za dobru cijenu.
Imao i japance i ine amere(a pecao i na obični silk 0,35...davno)-
Konačno ću ,onako odoka,zaključiti da su samo reklama i osobni interesi zaslužni za ovo prejebavanje o špagama!
Znači,samo znanje i čvrsta kontra donosi smukija.....pucajte sada! :occasion14:

masinerija

Hvala na informaciji druze :)
Filmovi Online
Gledajte filmove u vrhunskoj 1080p kvaliteti s prijevodom online.

Mariorhr

Eto samo da javim da je špaga stigla bez ikakvih dodatnih davanja

dino.os

naručio i ja ali sam greškom kroz par dana izleda kupio još jednu  :BangHead:   Došla neka poruka da nisam platio i ja bez provjere pošaljem još jednom....panjina   :violent1:    Možda bude višak za prodaju

šajzika

Citat: Mariorhr  u Studeni 17, 2015, 11:14:10
Eto samo da javim da je špaga stigla bez ikakvih dodatnih davanja

pa pise ti na kutiji 9$  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
kak da ti lupe carinu ???
Audentes fortuna iuvat

rsimon4

Ja danas dobio i tri poseidon i kopse, bez carine  :notworthy:
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

šajzika

jel ima razlike izmedju tog tri poseidon i ovog obicnog ??
obicni sam probao i prezadovoljan sam ali me cisto zanima
Audentes fortuna iuvat

rsimon4

Ne znam. Ja imam taj ti poseidon, i zadovoljan sam. Sad sam porucio prijatelju.
Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick

Mariorhr

Nisam im ništa rekao sami napisali  :stripii: :stripii: