Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

kawasaki

Pa tako nesta samo vidi se da je to druga spaga i ne skida se boja  :ok:
Brzi od Bolena.

mario123

ma to mi je sve ok, samo me strah da nebude ova 15lb slaba. Negdje sam pročitao da 10lb nosi cca4kg , a ti danas napišeš da toliko nosi 15lb.
Jesi je probao vezati sa fg cvorom ili uni to uni sa nekim fluorocarbonom. Neznam koju debljinu i nosivost fluorocarbona da uzmem za predvez. Jel kastking fluorocarbon ok ili da ga izbjegavam?

kawasaki

Samo sam probao palomer.
Fluo nisam probavao njihov  :hi:

Brzi od Bolena.

maverick

Malo mi počeli ovi kinezi previše piti vode na kontantnu upotrebu na minus temperaturama....a malo sam i ispao iz štosa s tim strunama....sta ima tu u nasoj blizini...10 lb...a da se dobro ponasa na tezim minusima , cijena nije bitna
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

:stripii: Šta se smiješ...  :stripii: i koja unitika i gdje ima ...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

to ti je ona kajmanova "taina" ....
cjena sitnica ...
1 m = 1 e  :stripii:

kawasaki

Imas i Moretanku od Daiwe ak vec pare nisu bitne  :pije:
Brzi od Bolena.

mossi

Citat: maverick  u Prosinac 04, 2016, 20:07:59
Malo mi počeli ovi kinezi previše piti vode na kontantnu upotrebu na minus temperaturama....a malo sam i ispao iz štosa s tim strunama....sta ima tu u nasoj blizini...10 lb...a da se dobro ponasa na tezim minusima , cijena nije bitna

Mega8 10lb, kao nanofil, čista plastika!  :icon_thumright:
Onaj crveni posejdon je još letos dobio dve ocena manje zato što pije vodu kao kamila.

Ili nanofil i on je plastika 0.20mm je ok, 0.23mm malo debelo ali i to može da prodje.

maverick

Citat: rj  u Prosinac 04, 2016, 20:45:51
cjena sitnica ...

Ma ne spominji matorg, vidiš da je počeo da se ponavlja...hebu ga godine  :stripii: A imali smo onu šarenu unitiku...jigging...ili kako se vec zvala...sad sam zaboravio

rj

mene je matory ubjedio u now tehnolođi ...glatka , meka , potpuno bešumna i tu leži taina njegovog uspjeha u zimskom lovu smuđa , cjena ...ništa posebno  :uf:

alex7777

ima li sta pametno za nas obicne smrtnike  :sha:

Vrana

Citat: maverick  u Prosinac 04, 2016, 20:56:59
Citat: rj  u Prosinac 04, 2016, 20:45:51
cjena sitnica ...

Ma ne spominji matorg, vidiš da je počeo da se ponavlja...hebu ga godine  :stripii: A imali smo onu šarenu unitiku...jigging...ili kako se vec zvala...sad sam zaboravio

Unitika power jigging meni jedna od najboljih sta sam koristio  :headbang:
Cold and Ugly

No

Citat: alex7777  u Prosinac 05, 2016, 00:56:15
ima li sta pametno za nas obicne smrtnike  :sha:

kastking Mega8 10lb,  :ok:

mossi