Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

rj

dakle nosi 4,5 + kg ...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

kawasaki

Citat: Rap  u Veljača 13, 2013, 19:52:19
Pridružujem se zahvali  :icon_thumright:

buraz,čim je namotana na Certate 3000 i BR 15-50 sve ti jasno  :icon_biggrin:

sta je to Certate 3000 i BR 15-50  :icon_scratch:
Brzi od Bolena.

tole

probaj svezat palomar pa onda probat!

rj

ako plati pivo naučit ću ga vezat kopču  :headbang:

Greys

Citat: tole  u Veljača 13, 2013, 21:05:28
probaj svezat palomar pa onda probat!

Baš sam to htio reć, neznam kaki je do sad čvor radio

mossi

Što je struna tanja i kvalitetnija, zahteva više pažnje/pedantnosti prilikom vezivanja.
Olako i brzopleto vezivanje dovodi do upravo takvog rezultata da nosivost pada i preko 50% !!!

Rap

Citat: rj  u Veljača 13, 2013, 21:27:24
ako plati pivo naučit ću ga vezat kopču  :headbang:

kopču ili strunu  :icon_scratch:

rj

kopču za strunu  :toothy9:

maverick

da bas se smudj okaci kao ta kanta vode... :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

upoznah ti kuma danas  :angel4:

budi fin prema čoeku  :icon_biggrin:

rj

Citat: maverick  u Veljača 13, 2013, 21:41:30
da bas se smudj okaci kao ta kanta vode... :toothy12:
brzo nešta zaboravljaš svoje probleme sa vezivanjem ...

maverick

A znas da sam te morao malo..... :toothy12: inace bih lose spavao... :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: Greys  u Veljača 11, 2013, 23:20:06
Sta ne kontas, po ovome ispada stari crystal 0.06 je skoro 0.30mm  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
ako 0,10 nosi 14,1 kg to znaći da ja cc30 lb .....jer libra je mjerna jedinica za težinu ...dakle 14,1 podjeli sa 0,450 kg i eto ti libraže ..

tole

a meni se kao laiku čini da špagica debljine 0.10mm baš i ne može ponijet toliki teret, znači neko nekoga tu malko.....

rj

strunu je gotovo nemoguće točno izmjerit ...mislim na debljinu ...mjera može bit približna ..neki brendovi su precizniji a neki baš odstupaju .....i tu se krije prevara...evo primjer ...ovaj galant koji ja koristim deklariran je 0,12 mm nosi 10 lb (4,5 kg) testirano i točno deklarirano ...dok je wipleš 0,10 mm od oka duplo deblji i nemože nosit 14 kg ...
mislim da nam neki drugi parametri trebaju bit odrednica pri kupovini strune ....
svaka nova struna je jaka međutim neka struna poslije 5-6 izlazaka gubi boju i počne se ćijat ...samim tim i nosivost joj opada ...neke strune izdrže i do 20-30 izlazaka a da ne gube svojstva ...po meni je to šta trebamo tražit kod odabira