Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

nele01

Još jedan se pridružio :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Tih 25 libri nosi na čvoru i koliko je to kg? To nešto jako ko vrag sudeći po broju a sliku sam probao izoštriti da vidim koliko je debela al ne mogu. Očito valja kad se kupuje.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

Rap

SMT

Meni ne smeta i nemam dilemu oko Varivas struna… Ali evo neko zapazanje, pa kome je bitno i vazno…

Radim uporedo na dve masinice sa Varivasom i Daiwinim tournamentom… Dobre strune, fine, kako god…

Ali recimo da se Tournament mnogo manje cuje od Varivasa sa slike… Ili se gotovo ne cuje uopste, a Varivas malo… Ne znam to da formulisem…

Mornar Popaj

Danas bio u Venatiu i mjerkam strune,
Spiderwire osmonitna 300m - 170kn to mi se čini kao OK cijena. Jel netko uzimaotaj spiderwire, i probao ?
Nisam dugo kupovao kod nas strune. Vidim ima i whiplasha ( moja prva ljubav )

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

No

:hi:  Prijatelj koristi Spiderwire Stealth 8  0,14 i kaže da je izuzetno zadovoljan

miha

Citat: Mornar Popaj  u Siječanj 12, 2022, 18:11:15
Spiderwire osmonitna 300m - 170kn to mi se čini kao OK cijena. Jel netko uzimaotaj spiderwire, i probao ?

.... https://kapitalac.com/sitan-pribor/strune.html?p=9

Mornar Popaj

Citat: No  u Siječanj 12, 2022, 18:19:19
:hi:  Prijatelj koristi Spiderwire Stealth 8  0,14 i kaže da je izuzetno zadovoljan
Uzet ću jedan kotur baš da isprobam

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Sg.Pepper

Ja je koristim vec duze vrijeme i sasvim je ok struna! Ne petlja, nije glasna, boju ne gubi nesto pretjerano brzo! Imao sam zutu, tamno zelenu i sada camo blue! Nema tu greske za te novce!
dec d vej aj lajk it....

crni74

Citat: Mornar Popaj  u Siječanj 12, 2022, 18:11:15

Ja uzel tu špagu preko Kapitalca prije cca godinu dana i nisam oduševljen. Trebal sam ju za smuđa na jezeru pa sam uzel 0,12 ali to nema veze sa 0,12. Ispod 0,15 to nije sigurno. Dakle lažu za promjer opako. Sad mi je na priboru za štuku pa ajde iskoristil ju jesam. Niije baš ni previše tiha a ni preveć čvrsta za svoj promjer. Kad zapnem relativno ju lagano trgam tak da onak, ak nemaš kaj drugo bude i ona dobra ali nije ti best by sigurno.

Rap

Crni,koju boju Spidera imas?

dravski pecaros

Rap jel ima neke razlike od boje do boje???
Pitam za kolegu jel planira kupiti

Rap

Ja sam primjetio da postoji.Camo i plava camo pokazale se boljima.

crni74