Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

borut

Koliko je potrebno ostaviti mjesta  do kraja ruba spulne , da se  pletenica ne mrsi? Događa mi se da bacam 10 do 20 m strune i zamrsi mi se  dva do tri puta . Kada dovoljno skratim  ispod ruba spulne  vise mi se ne mrsi.
Dali mozda mrsenje dolazi zbog toga  jer kad jigam  ili jerkam  ne mogu imati stalno napetu strunu pa su namotaji labavi

rj

koju mašinicu koristiš ?
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

borut

Twin power 25oo,technium fb 6000,tica taurus 4000 i 2000

Lomnica_city

Ala su ambiciozni, jos i Knotentest, znaci linearna nosivost (koju recimo japanci navode) je preko 20kg fino, hahaha... Inace, po slici, iako nije bas krupan kadar, ovo je daleko iznad 0,14mm, rekao bih 0,20-ak mm, a stvarnu nosivost izmeri na recimo vagi, vezi za kuku nekim cvorom (recimo Palomar) pa vuci i gledaj dokle ce ici kazaljka kad pukne.

joker

evo koji ja čvor vežem za špagu i fc.do sada mi se je pokazao najboljim.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

Lomnica_city

Posto sam ja nestrpljiv i nemam zivaca da 5 minuta vezujem cvor, koristim Alberto koji se veze za 15 sekundi, moze i zmureci, nosi par % manje...

Batica

Isti cvor koristim i jos jedan, koj sam video na youtube, extra drzi.
A fg cvor, koj ce mi andrak da vezujem nesto 5min i pri tome dobijem 5-7% na snazi.

joker

dali neko koristi ovu špagu i kako se pokazala?
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

No

imao. nominalno 0,19-realno0,28 :eek:

Hunter

kad god vidim da je japan tehnolođi ili enđenird in japan ili bilo kakvo spominjanje japana bez bez made in prije japana,bezim od toga ko vrag od tamjana!

rj

kupio danas gallant 10 lb zeleni po slici treba imat 5 niti ...sa žutim sam bio zadovoljan ...ovaj tek treba da se dokaže

dravski pecaros

Citat: rj  u Prosinac 17, 2014, 20:31:58
kupio danas gallant 10 lb zeleni po slici treba imat 5 niti ...sa žutim sam bio zadovoljan ...ovaj tek treba da se dokaže
koja je razlika između zutog i zelenog??

raso

Žuta bolje farba ruke :stripii:

maverick

Zeleni je skuplji i trebao bi biti bolji ako se ne varam mada ga nisam probao
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: dravski pecaros  u Prosinac 17, 2014, 21:27:35
Citat: rj  u Prosinac 17, 2014, 20:31:58
koja je razlika između zutog i zelenog??

gledam na kutiji zeleni bi trebao imat 5 niti a žuti 4  :icon_scratch: