Strune

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 13:54:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

rj

po čemu je PP bolji ?
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Rajo

Jedna jedina  :ok:
Probao sve i svašta i na kraju bijah razočaran  :uf:

marin.sk

meni power pro 8 slick.. vrhunska... al nisam lovio ispod -5
..vrijeme provedeno u ribolovu ne računa se u životni vijek...  :thumbsup:

vedro

Citat: rj  u Prosinac 17, 2014, 22:27:58
po čemu je PP bolji ?
Mislim da mi maje pije vodu i nikada mi se nije zapetljala, dok Galant obavezno bar jednom na pecanju!!!
Ne znam mozda to samo meni.

ossa

A jel ta u zabici sto spominjete bela moze na metar ili kalem 1000?
Naidju krize, drukcije grize...

tole

mislim da je cijena za cijeli kalem....

rj

Citat: ossa  u Prosinac 18, 2014, 06:25:52
A jel ta u zabici sto spominjete bela moze na metar ili kalem 1000?

cjeli kalem ...još je u vakumu

ossa

Citat: vedro  u Prosinac 17, 2014, 22:26:44
Meni je zuta neka zlatna sredina, ali ni slucajno onakva  kakvom su je hvalili. P.Pro puno,puno bolja,bar meni.

I ja sam se kleo u power pro. No izgleda su poceli fuserisati otkad ih je shimano uzeo pod svoje... A galanta nisam imao jos prilike koristiti.
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

A imam galanta namotano na par rola...sad sam opet narucio pp...kad porediš njih dva...power pro je vece nosivosti za istu librazu...galant je postojaniji i dugotrajniji...i to ovaj zuti....ja to s vremena na vrijeme malo promjenim...onako bas bez veze...
Sad sve gledam onu špagu što koristi Stepa...dobra...a skoro za đabe
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

svaka nova struna je dobra ...jaka....posle 15-20 izlazaka pokaže se šta je šta  :hi:

Juzba

Citat: Rajo  u Prosinac 17, 2014, 22:44:28

Jedna jedina  :ok:
Probao sve i svašta i na kraju bijah razočaran  :uf:

Pokazalo se i kod mene, svašta probao i opet se vratim na njega......lajkam Rajo!
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

zvona

Nikad nisam naišo na čvor u kalemu..nedavno sam uzeo 10 i 15 lb žuti..nit mi se ikad upetljala špaga niti slično..role atc valiant i surcatch yuniti..na yunitiu sam imo skoro godinu dana špagu i žuta ko limun vrlo malo farba vodilice može se reć skoro pa nikako..rašo šta se tebi boja i od čega?

dravski pecaros

Citat: zvona  u Prosinac 18, 2014, 16:58:20
Nikad nisam naišo na čvor u kalemu..nedavno sam uzeo 12 i 15 lb žuti..nit mi se ikad upetljala špaga niti slično..role atc valiant i surcatch yuniti..na yunitiu sam imo skoro godinu dana špagu i žuta ko limun vrlo malo farba vodilice može se reć skoro pa nikako..rašo šta se tebi boja i od čega?
zvona taj 12 lb nepostoji..mozda 10 lb 0.12 mm

zvona

Ma da..tako je..kad sam piso zeznio sam se

dravski pecaros