K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Bit ce mu tesko ...ali vjerujem u njega  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

dravski pecaros

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Stipe Miočić obranio je naslov UFC prvaka i definitivno postao najveći teškaš u povijesti!

https://www.index.hr/sport/clanak/prvak-kakvog-ufc-ne-zeli/2205370.aspx

maverick

Čestitke...odlična borba ...akcije non stop
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Jako teška borba vidi se koliko manji kavez diktira drukčiju borbu

maverick

Gledam Stipu i onako...imam osjecaj iako je tako kompletan borac sa takvim rezultatima nikad nece dobiti medijsku pozornost kakvu zasluzuje takav lik...jednostavno je previse normalan za showbuisnes

maverick

pajdo77

Prizeman je Stipe no imam jednu zamjerku. Toliko spominje svoje korijene a ne zna pet rečenica Hrvatskog jezika. Pa daj nauči ga,nije teško. Kod nas ga djeca od dvije-tri godine govore.

alex7777

Citat: pajdo77  u Kolovoz 16, 2020, 19:47:43
Prizeman je Stipe no imam jednu zamjerku. Toliko spominje svoje korijene a ne zna pet rečenica Hrvatskog jezika. Pa daj nauči ga,nije teško. Kod nas ga djeca od dvije-tri godine govore.
Pajdo varas se nas je vrlo tezak jezik

pajdo77

Ma nije problem u težini nego u volji. Ili bih ga se potrudio naučiti ili bih se prestao busati u prsa svojim porijeklom. U svaku zemlju u koju dođeš prvo i osnovno je naučiti jezik i kulturu tog naroda iz poštovanja a ne da pojma nemaš o jeziku svojih predaka a vitlaš zastavom na svakoj slici. Meni to ne pije vodu.

No

Vecernji list

Neki kritiziraju Miočića jer ne govori hrvatski jezik, a evo što na to kaže njegov otac

– Zna on bolje hrvatski no što se misli, no on je perfekcionist pa, ako nešto što radi nije dovoljno dobro, onda to ne radi. No s mojom sadašnjom suprugom Jelicom on se dopisuje na hrvatskom, a njegova baka s mamine strane ne govori dobro engleski pa je i s njom komunicirao na hrvatskom

alex7777