K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Citat: Kugla  u Travanj 23, 2023, 08:34:59
Citat: maverick  u Travanj 22, 2023, 22:37:26 Kakav poraz Babica  :uf:
Ja se pripremio špice, kokice kad ono sve u 2 minute gotovo
Kao dobar sex
Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

...hebiga,sad vidite da bez starca nema udarca  :ok: :stripii: 
  ...Poljak uhvatio zraka za 2 min i napravio posao  :dontknow:

...a sad ozbiljnije..pa kad pogledate koliko desetinki sek je razlika u skijanju,automotosportu i sl. između 1-og i 25-og.a pogotovo ovako 1 na 1..
..svaka čast na zasluženom pokušaju uzimanja titule i dobroj odbrani..
.. :baba:
..samo mi žao što je kratko trajalo.. :crybaby2:
..
..a ni pare nisu za bacit  :ok:

maverick

Babić puno priča i realno ovako dobrog protivnika nije imao, ali nije on tako loš da izgubi za dvije minute vec jednostavno nema iskustva u dobroj konkurenciji. Sad ili odustaje ili ce nauciti da postoje likovi koji nakon jednog bezazlenog udarca rade prednost koju vise ne mozes dostici
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

dravski pecaros

Sada je i službeno  :boxing:

Jones će braniti svoj UFC naslov u teškoj kategoriji protiv Miočića, bivšeg dvostrukog prvaka, na UFC-u 295 11. studenog u Njujorškom Madison Square Gardenu, najavio je u petak predsjednik UFC-a Dana White na ceremonijalnom vaganju UFC-a 290.

maverick

maverick

maverick

dravskispiner

Pozdrav svima,

Odličan Hrga, nadboksao je u svim aspektima.

Sudac ŠUPAK...

:baba:
Teci Dravo, Savo teci, niti Dunav silu gubi...

pajdo77

Ne pratim taj boks kao ni ostale borilačke sportove. Ne vidim ništa u toj nzv plemenitoj vještini gdje ljudi umiru od ozljeda u ringu. Hrgović mi je priča za sebe,taj treba blesimetar da kaže 'dobar dan'.da ne pričam o onom mljackanju,muljanju po labrtama dok priča. Vide se posljedice tih silnih udaraca u glavu...ili je do genetike. Uglavnom jedan od odvratnijih likova pod HR zastavom po mom osobnom mišljenju.

dravskispiner

HRGA JE ISPRAVAN LIK 100 % I VRHUNSKI SPORTAŠ. ENDE...
Teci Dravo, Savo teci, niti Dunav silu gubi...

pajdo77

Ne znam kakav je ali moj prvi dojam kad ga vidim je kako sam napisao.