K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Posteno da se šoraju  zbog pribliznih godina a i duzan mu je Mirko za onaj poraz
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

ja budala zaboravi gledati....  :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead:

svaka čast prvakinji  :hello2: :hello2:

dravski pecaros

danas od 22h u londonu

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/mma/ufc-u-londonu-werdum-protiv-volkova-uz-prijenos-na-gol-hr-u-i-novoj-tv---509910.html

Fabricio Werdum - Alexander Volkov

Jimi Manuwa - Jan Blachowicz

Tom Duqesnoy - Terrion Ware

Leon Edwards - Peter Sobotta

maverick

dravski pecaros

dravski pecaros

jako dobra borba Jimi Manuwa - Jan Blachowicz  :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing: :boxing:

maverick

dravski pecaros

ode Werdum u zasluženu mirovinu.....jednostavno od gubljenja pojasa protiv Miočića  nije više onaj stari...  :boxing: :boxing:

dravski pecaros

subota 31.3
RTL 22:50

Boks: Joshua Vs. Parker

Darkestrah

Hm, dobar je Parker, mada me neugodno iznenadio zadnji meč koji je dobio za dlaku...sa druge strane Joshua je močan i svi čekaju meč sa brončanim bombarderom koji je sa Ortizom imao ludi meč gdje je pokazao da nije slučajno prvak...teško Parker tu može nešto poremetiti

Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk

I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

dravski pecaros

mislim da cijeli boksački svijet čeka meč

Anthonyja Joshue -Deontay Wilder

:boxing: :boxing: :boxing: :boxing: