K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Zagor

Već su unapred napisali članke koliko su bili sigurni u pobjedu  :BangHead:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

Darkestrah

Platio je cijenu bahatosti...svi su bili previše sigurni da je ovo jedan kroz jedan, Cormieru kapa dolje, treba imati muda sa čovjekom ovakve fizionomije razmjenjivati batine, pored njega izgleda kao masna okruglica.
Žao mi je Stipe, dobar je borac, i živo me zanima kako će i što poslije ovoga, bojim se da ako sada spare Lesnara i DCa, da bi mogli Jonesa i Miočića (strašno smrdi), a tu mu dajem minimalno šanse, a nakon dva uzastopna poraza vjerujem da bi se i povukao.
Nažalost, prije ove borbe Cormier nije imao što za popušiti, ako izgubim, prvak sam u svojoj diviziji, izgubio sam od najboljeg teškaša, ko ga jebe, ako pobjedim imam dva pojasa i legitiman status da sam ponajbolji u povijesti UFCa...Miočić pobjedom dobiva još jedan skalp i tu priča staje.
Šteta

Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk

I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

tole

Sto se mene tiče odlična borba  :ok:   otvoreno, bez rezerve i navlačenja.....popičili se ko ljudi, Stipe izvukao deblji kraj i to je to...   :boxing: :headbang:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

A nema tu sta...i u MMA dobna granica ide prema dole...dolaze mladi...talentirani koji jako treniraju...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

RTL

BOKS: WHYTE VS. PARKER
PRIJENOS | UJEDINJENO KRALJEVSTVO/ HRVATSKA | 2018

SUBOTA, 28. SRPNJA U 23 SATA

RTL u subotu, 28. srpnja u večernjim satima donosi prijenos boksačkog spektakla u teškoj kategoriji iz londonske O2 Arene između Britnca Dilliana Whytea i Novozelanđanina JosephaParkera, u kojoj obojica imaju podjednake šanse za pobjedu.

U svojoj dosadašnjoj karijeri Whyte je imao 25 borbi i samo jednom je izgubio. Parker je pak imao 24 borbe i samo u jednoj nije slavio. Dogodilo se to u travnju ove godine, a upravo je taj poraz protiv Anthonyja Joshue  razlog zbog kojeg se Whyte ne ustručava pred kamerama svog protivnika nazivati kukavicom.

26-godišnji Novozelanđanin Joseph Parker (193 cm, raspon ruku 198 cm) je svoj pojas prema WBO osvojio je krajem 2016. protiv odličnog Andyja Ruiza. Dilliana Whtya vrlo lako bi se mogla sjetiti i hrvatska publika jer je 2011. godine boksao protiv našeg Tonija Višića i pobjedio ga. Godinu dana nakon toga našao se u problemima s dopingom jer su mu pronađene nedozvoljene supstance te je suspendiran na dvije godine. I Whyte poput Parkera pamti poraz protiv Joshue, no njegov se dogodio 2015. Zanimljivo je i to da će se pobjednik subotnjeg dvoboja vjerojatno opet boriti protiv Joshue.

maverick

dravski pecaros

kake su u zadnje vrijeme borbe ova je bila jako dobra  :occasion14:

maverick

Kugla

Sigurno će biti odlična priredba u Areni, to bi valjalo pogledati uživo  :ok:

dravski pecaros

maverick

maverick

Kugla

Gledao i nije baš bilo nešto posebno, ali eto ode i on sa trona, ne znam kako su ona dvojica iza njih riješili svoju borbu, zaspao  :veryangry: