K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Nisam puno pratio Poriera, tko zna mozda moze dati nekao iznenadjenje....ali kontam da to Kahabib nakon ovolikog izbivanja sigurno ima sta za pokazati
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dino.os

Poirier je dobar udarač, odličan u stojci (cjena 10). Za hrvanje su mu dali 8 ne zato što dobro hrva nego zato što se dobro brani od hrvanja i nastojanja da ga se spusti u parter. Trebate pogledati zadnji meč na UFC 242 protiv Maxa Hollowaya!  Glave su im bile ko bundeve...Holloway je bio par puta u nokautu ali se izvukao i izdržao do kraja. Odličan meč...Poirier također odličan - tu je postao prvak u svojoj kategoriji.  :hi:

dravski pecaros

sve borbe do sada stvarno na visokom nivou... čekamo glavnu borbu  :boxing: :boxing:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

šta reči jednostavno Savršen u hrvanju  NURMANGEDOV

maverick

Da ...nema tu puno prostora za druge....Osobno nisam ljubitelj likova kao on, ali u kategoriji je definitivno broj jedan...

dravski pecaros

slažem se više volim i ja udarače i imao ga je Poirier u jednom trenutku da ga nakautira...

rj

dva znojna muškarca koja se valjaju po parteru svakako nisu vrh borilačkog umjeća .... bljak .... :no:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Meni je stil ok ako borac zna prezentirati ga i pobjediti ga...inače nisam ljubitelj ljudi koji toliko ističu vjeru i na takav način gura nešto čemu nema mjesta u sportu...isto tako ne volim ni one koji ulaze u ring a krste se i kriz ljube...jbg...ili ides na misu ili se tučeš . :stripii:

joker

prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

maverick