Formula 1

Autor Kugla, Ožujak 16, 2013, 07:42:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Na stazi mu je poginuo ujak i nastradao djed,poginuo i on na žalost. Bez obzira na silnu elektroniku i najveću moguću zaštitu vozača kada se kao on zakucaš u dizalicu koja je došla pokupiti drugi auto slabe su šanse za preživljavanje. Jednostavno splet nesretnih okolnosti(mokra staza,izlijetanje baš na tom dijelu gdje je vozilo za vuču) i nema ga više.

Kugla

Jučerašnja velika nagrada Mađarske, odlična utrka, inače staza u Mađi je malo dosadna ali jučer je bilo super zanimljivo
Prva pobjeda ferarija ove godine Vetel, a druga dva mjesta Red bulovci također prvi podiji ove sezone za njih.
Posebnu počast su odali svi vozači nedavno preminulom Jules Bianchiu.

pajdo77

Formula je odavno postala tek nešto zanimljivija od prijenosa šaha uživo. Prije sam uredno gledao sve utke a zadnjih 2-3 sezone samo snimku i to ne uvijek. Previše elektronike i kojekakvih ograničenja,jednostavno su ubili utrke silnim pravilima. Za dvije godine neće ni trebati vozač u kokpitu,ne treba već ni sada jer sve više stvari odrađuje komjutor. Vratio bih doljevanje goriva,promjena guma koliko hoćeš i vožnju sa kojima hoćeš,jednostavno vratio neke stvari koje čine utrku dinamičnijom. Ovako pogledam start i kraj a ostalo odremam. Sve ostalo je vrtnja u krug ko ringišpil.

Kugla

Jučer je bilo zanimljovo, raznih događanja na stazi što inače nije uobičajeno. A što se tiče dremanja tu smo isti  :stripii:

maverick

A ova jučer je bila van svih očekivanja...a valjda svi zaspemo nakon starta  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ma kad u krivo vrijeme voze, baš poslije ručka, pa kako da malo ne prilegnem, a kad legnem odmah spavam  :stripii:

pajdo77

Ajmo mi Berniju pisat nek oni voze od 18-20 sati tako da mi poslije ručka odspavamo ko ljudi a poslije utrke stignemo štapove na leđa pa na vodu. Ovako mu tu njegovu formulu ne gleda nitko u Hrvata a bio je i Hrvatski zet pa mu možemo pisati i na našem,valjda je uz Slavicu naučio bar psovati na našem :takoje:

davor99

Citat: Kugla  u Srpanj 27, 2015, 09:27:03

Prva pobjeda ferarija ove godine

Ispravak to je druga pobjeda Ferarija ove godine
Vodite ljubav, a ne psa

Kugla

Velika nagrada Singapura, samo što nije počela!

pajdo77

Nisam je ni gledao,imam taj vip a tamo nađem na nekom njemačkom programu formulu al kad ništa ne razumijem šta pričaju brzo mi dosadi to gledanje kako se vrte u krug. Da sam ja šef sale vratio bih nadoljevanje goriva,smanjio udjel elektronike u samom bolidu(pazeći pri tom da je sigurnost vozača na prvom mjestu) paa bih išao do toga da svi dobijaju karoserije od istog dobavljača. Neka motor ima svatko svoj ali što više zajedničkih dijelova to bi trka bila izjednačenija i time uzbudljivija. Formula kao sport postaje sve nezanimljivija bar meni,uvjek se netko od momčadi odljepi,slabije momčadi(financijski) voze neke svoje paralelne trke,ovako svima isto pa da vidimo tko je baja u selu. :baba:

Kugla

Istina nije to kao nekad, ali sve se mijenja pa tako i ovo natjecanje, a i što sam stariji pogledam start i onda se probudim pred kraj utrke da vidim tko je pobijedio, inače danas
1. Vetel
2. Riciardo
3. Kimi

pajdo77

Snimka formule jedan u 22:45 na rtl-2 ako nekoga uopće više i zanima :hi:

maverick

Zanima...start i prva dva kruga  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

svaka sezona sve nezanimljivija,ne tvrdim da nema razlike u vozačima ali to su nijanse,daj najgorem najbolji bolid i bit će prvi a i obratno,nema točenja goriva,slabo je obilaženja a puno te elektronike u autima. Umrtvili su taj sport,kako kažeš pogledaš start i odeš malo odmoriti da stigneš vidjeti kraj a sve sa tim da nisi bog zna šta ni propustio. Bolje da prenose reli,ono su veseljaci,sa jedne strane brdo,sa druge ponor pa ti majstore jurcaj po onom puteljku od blata i šljunka. Ovi u formuli su male mace za te na reliju :hi: