Formula 1

Autor Kugla, Ožujak 16, 2013, 07:42:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

A ne znam...star je on momak...ne znam koliko ima žara još u njemu...koliko je spreman na rizike....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Sutra Hamilton kreće prvi,ferari katastofa. Kreću tek kao deseti i jedananesti. Loše podešen bolid ili nešto drugo? Za vrijeme kvalifikacija kiša,vjetar,katastrofa od vremenskih uvijeta na stazi,ouno izlijetanja. Valjda se sutra vrijeme smiluje.

Kugla

Bila dobra utrka, Sebastijan sudeći po ovome što su danas govorili ostaje bez momčadi, Alonso i Renault biće to dobra kombinacija, a ovi mladi dolaze, Verstapen mislim da nije još sazrio

pajdo77

Danas se vozi VN Mađarske. Hamilton devedeseti put u karijeri kreće sa prvog mjesta. Ferari kreće iz trećeg startnog reda sa tim da su ispred njih četiri bolida sa Mercedesovim motorima. Merđo je to ej  :stripii:

miha

više pratim hydroinfo i vodastaj nego formulu 1 ..... :stripii:

madmax

Ferari će sam sebe danas pobjedit

pajdo77

Slijedi utrka u Britaniji. Ništa novo,Mercedesi kreću iz prvog startnog reda,slijedi Red bul sa trećeg a Ferari je zauzeo četvrto i deseto mjesto ako sam dobro zapamtio. Lako moguće da će opet Hamilton prvi i zadnji krug odvoziti na čelu kolone.

pajdo77

Sutra Mercedesi startaju iz prvog reda sa tim da je Hamilton srušio rekord staze. Iz drugog startnog reda kreću Renault i Red Bul dok je Ferari po ne znam koji put katastrofalan. Oni su trinaesti i četrnaesti u poretku sa tim da se nisu ni kvalificirali u zadnji dio kvalifikacija. Mogu li gore od ovoga? Vjerujem da može. Nešto je trulo u njihovom timu,nikako na zelenu granu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Mercedesi i u Monci startaju prvi s tim da je Hamilton srušio rekord staze. Ferari sada već standardno loš. kreću sa trinaestog i sedamnaestog mjesta. Mercedesi ruše rekorde staza ove godine a Ferari ko da su ga sa auto otpada na stazu dovukli. Ni ne gledam kako treba utrke ove godine. Neki snimak,nešto pročitam po novinama i to je sve.

maverick

Isto...stari sam fan ferarija...tj vise sam bio Michaelov fan...Nekad formula u to vrijeme nije bila zanimljiva ali ni ovo sad ne mogu isratiti duze od pet krugova jer zaspem  :uf:

Kugla

Evo danas zanimljiva utrka, puna preokreta i neobičnih događanja, a poredak nema mercedesa na podiju
1. Pierre Gasly, 2. Carlos Sainz Jr., 3. Lance Stroll za tjedan dana opet i to na stazi Mugello gdje će Ferrari proslaviti svoju 1000-tu utrku, istina ne briljiraju ove godine, ali ipak je to Ferrari i već nagodinu će smisliti nešto, iako će im biti teško jer svi napreduju i to jako dobro

SMT

Konačno...

Ne sećam se zadnje trke F1 kada se nije znalo do poslednje krivine ko će pobediti...

Svaka čast Gaslyu i ekipi...

pajdo77

Današnju utrku nisam gledao kao uostalom ni mnoge prije nje ali po slikama u novinama Romain Grosjean danas može slaviti drugi rođendan. Gadno to na slikama izgleda.

nele01

Bilo je strasno za gledati, eksplozija, vatra, bolid se raspao na 2 dela (ko zna Jos koliko delova), 2-3 min neizvesnosti, i tek onda javljaju da je živ ida izašao iz bolida. Posle snimak kako izlazi iz zapaljenog bolida, prosto za nevericu da je covek ziv ostao, a on vidi se da je u šoku, pobelio od adrenalina, i onda javljaju da ima samo manje opekotine na zglobovima ruku i nogu. Čudo