Formula 1

Autor Kugla, Ožujak 16, 2013, 07:42:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Čini mi se da Maxu ostaje za ovu godinu, da proba pobediti sa zadnje pozicije…

Ne znam šta drugo još ima da uradi u ovoj sezoni…

To je to, što se tiče titule… Može se i vozikati po stazi sada, možda otići koji put i na pecanje da se opusti… Ne treba zapinjali više  :hi:

Thechoki

SMT

Danas smo imali neku manifestaciju gde marširaju neki čudni ljudi i Dejvida Kultarda u bolidu formule 1 na ulicama BG-a…

Meni se nije išlo zbog ovog prvoga, ne savremen sam totalno… A da, bolid je šampionski iz 2011, vozio ga je Sebastijan Fetel…

A Dejvid Kultard je bio ozbiljan vozač i šmeker…

ossa

Može da se gleda na SK2, upravo gledam. Traje do 8:00
Majstor na motoru me oduševio, tera zadnjak po kiši.
Naidju krize, drukcije grize...

pajdo77

Kažu nagodinu rekordne 24 utrke u kalendaru

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

madmax

Nemam ništa protiv, ali se nadam da ameri neće izmišljat neke nebuloze, kao ove godine što su stavili jahte, ispod jahta neku plavu foliju kao da bude more...

SMT

Četiri trke pre kraja, Max Ferstapen svetski prvak… i to lagano :clap2: :clap2:
Još ako dodamo da nije sezonu otvorio na bas najbolji mogući nacina, da je Ferari bio bolji, bas superiorno…

32 pobede, 2 titule, ima 25 godina čini mi se… Neće on tu stati, godina i godina ispred sebe ima…

Teško nama navijačima Ferarija…. Ne znam šta ali ovom Lekleru fali puno toga… Nešto mi on deluje previše fin za buduceg sampiona F1…Prividno deluje da je on blizu… Meni izgleda kao 2 nivoa ispod Maxa po svemu…

SMT

Vrlo vrlo zanimljiva izjava Fernanda Alonsa… On svakako ima kredibilitet da tako nešto kaže…

https://sportklub.rs/automoto/formula-1/alonso-luis-je-imao-laksi-put-do-titula-od-maksa/

madmax

Ali zato se Ferrari bori samim sobom

pajdo77

Danas u 21 sat jurcaju u Meksiku

SMT

Citat: madmax  u Listopad 30, 2022, 16:34:01
Ali zato se Ferrari bori samim sobom

Traje to već dugo i predugo…

Ali dobro, Ferarri i Ducati su više od moto sporta… To je ipak stil ozbiljan, životni :hi:

Možda ne možemo da imamo ali možemo da navijamo…

madmax

Citat: pajdo77  u Listopad 30, 2022, 17:00:16
Danas u 21 sat jurcaju u Meksiku

Danas je najveći problem leći u 9, upalit formulu i probat ne zaspat

SMT

U zadnjoj trci u Red Bullu bilo veselo… Uf uf… biće zanimljiva sl sezona….

Max Ferstapen, koji je već osigurao titulu “nije hteo pomoći” timskom kolegi Serhiu Peresu da dođje do druge pozicije u šampionatu… Imao je i timsku naredbu za to ali njega to nije dotaklo…

Ako sam dobro pratio, nije da nije Peres njemu pomagao u toku sezone… Pukla ljubav izgleda ako to sa Maxom i sličnim kurčevitim vozačima uopste može i postojati…

Međju timovima u F1 nikad nisi načisto, šta se dešava…

Ne volim timske naredbe, volim čisto trkanje… 

pajdo77

Prije sam ju jedva čekao a sad ju ni ne pratim. Puno je tu tih naredbi iz boksa. On od tamo prati rad motora,tlak guma,odlučuje o taktici,nema tankanja za vrijeme trke. Najbolje da bolide počnu voziti na daljinski iz boksa a vozače zaborave. Nekad je to bio napet sport a sad znam i zaspati tjekom trke koliko mi bude zanimljivo.

SMT

Ah.. mi smo laici, više volimo nego sto znamo… slično razmišljam kao i ti…

Ja volim boks, mehaničare, volim sve sto se dešava i mimo staze… sve sto prati samo trkanje…

Davno je Kimi Raikonen rekao da DRS nije pravo trkanje… Danas to više niko ne spominje…