Majice sa logom foruma

Autor Kugla, Ožujak 19, 2013, 12:58:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

Bilo bi lijepo kratke majice ponoviti, iako moram priznati da ukoliko se uznojiš u majici, boja gubi postojanost.
Volio bih kratke, ali i nekakvu duksu da napravimo

genjura

veliki  +  za duks ,normalo ako cena bude "normalna"

kawasaki

mogu ja rijesiti Gerok majice a onda samo peri i deri  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

Kugla

Tebi sam kawasaki ostao dužan jednu majicu a nikako da ponovimo pa da ju riješim biće najbolje da ti dam 35 kn jer tko zna kad će se opet organizrati i tko, ako bude netko drugi odrađivao ne zaboravi da ti ja plaćam jednu majicu  :icon_thumright:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

mlb

Ljudi ajmo više napraviti popis pa da rješimo što prije još jedan krug kratkih majica dok ne zahladi!!! Neznam u čemu je problem toliki!! Napravimo popis , dogovorimo tko će raditi i šibamo!!  :headbang:

Kugla

Mlb nije baš tako jednostavno!  :icon_scratch:
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

mlb

Zašto , pa nitko netraži đabe , plati se i svaki grafički studio ili tko to radi napravi i gotovo!

KEČI

Podržavam mlb. ja sam za sve opcije.

silure

Kontam da cemo gotovo svi uzeti...

Kugla

Dečki ja sam radio zadnju turu majica tj. nije tako jednostavno
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Jožef1

za mjesec dana nitko više neće tražiti majice s kratkim rukavima?, mogle bi ići u konbinaciji sa dugim rukavima??! Međutim, ajmo malo razmisliti; kugla je ovu turu majica profesionalno odradio  :thumbsup: najvjerojatnije je imao i dodatne troškove, stoga predlažem: bez obzira na cijenu majica- neka svatko tko naruči doda još pet (pet) kuna.
kugla bi bio najbolja solucija (uvjet je dakako-ima li vremena prihvatiti se toga posla).
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

MIKA

kugla svaka cast za proslu turu  :icon_thumright:
ovaj put bi mogli narucit duge majice i dukse, a ni prisivaci bi nam dobro dosli  :occasion14:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

Greys

Buduci da sam jednom slicno nesto i sam radio, moram priznati da je to prevelika briga, i u potpunosti shvaćam Kuglu. Skupljaj pare, gledaj račun, pokupi od ovog preko onog, ovaj kasni, bi nebi, idi do tiskare, javi koliko sta, kada bude gotovo, salji ovom, ganjaj ovog, ovog nema, preko drugog. Sve iziskuje puno vremena prvenstveno i truda.

Ukoliko netko ima volju (vjerujem da Kugla nema) za preuzimanjem titule organizatora štancanja majica, duksi, neka se javi  :icon_thumright:

Jožef1

MIKA  :icon_thumright: prišivače zaboravio i njih obavezno ubaciti u obu turu, ako uopće bude nešto od toga?  :icon_scratch:
Greys- čovjek radi, vidiš nisam na to niti pomislio  :icon_scratch: starost senilnost je već prisutno  :kacsint2:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

mlb

Evo društvo ja razgovarao sa mojim bubnjarom , on isto radi te majice pa će mi poslati ponudu na jeftinije i skuplje majice (ovisno o kvaliteti majice)!! Uglavnom nebi trebale prelaziti 40kn a možda ispadne i manje! E sad ajmo napraviti okviran popis želja i veličina pa da vidimo gdje smo!!
I još nešto , kad i ako se dogovorimo radimo na foru da do nekog vremenskog roka uplatimo i ko je uplatio tom se radi i to je to!!  :thumbsup: