Majice sa logom foruma

Autor Kugla, Ožujak 19, 2013, 12:58:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

A moj Jožef na onih 80-tak sam bio u minusu a na 10000 komada bi potonuo  :not speak:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

KvacakZu

Citat: maverick  u Svibanj 07, 2013, 18:59:57
Nije to kineska...to je kvacak rekao  :icon_biggrin:
zar i ti sine Brute

mossi

Citat: kugla  u Svibanj 07, 2013, 21:23:19
A moj Jožef na onih 80-tak sam bio u minusu a na 10000 komada bi potonuo  :not speak:

Bolje da te je maverick banovao nego što si u minus otišao!  :violent1: :BangHead:

Eto male pouke, kad se rade majice ili bilo kakva stvar za forum.
Članovi moraju shvatiti da se to radi za forum i da cena ide malo gore po barem 2 osnova:
1. neko mora sve to organizovati i ima realno visoke troškove oko toga
2. nakon štampanje i "proizvodnje", treba obaviti distribuciju, a opet sve to košta i uglavnom ide na teret "organizatora"

3. BONUS, ako deo navca ide za rad foruma

Realno takve majice moraju biti barem duplo skuplje od onoga što košta u "radnji"

:occasion14:

Kugla

E moj partneru u pravu si troškova oko naruđbe i same distribucije naravno odoh u minus, Čast svima koji su uplatili po 5-10 kuna više ja znam napamet koji su to ljudi i još jednom im veliko hvala, ali i unatoć tome minus, ali nema veze ja sam se toga prihvatio i odradio, cijenu nisam podigao ni za lipu jer jednostavno onda bi rekli da ja zarađujem a to nije istina. Dvije male greške oko jedne majice i jedne kape ali i to ću ispraviti i svi će biti zadovoljni a sljedeća izrada bude li je bilo organizacija će biti malo drugačija.
A kad si me već cimnuo pa i ti si dobrotvor kao i ja jer bučke distribuiraš po nabavnoj cijeni uništio si nam posao partneru heheehh malo šale, sutra se vidimo
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Kugla

Ups pa ni ne vidim da nisam u temi majic ehehehh već u  mojim željama ako treba prebacite ovo tamo ako ne ok
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

mossi

Ja sam danas prošetao forumsku XL majicu koju sam i naručio i to je to. KNAP!  :hello2:
Da sam uzeo broj manju..  :icon_geek: :nono:

Majica je od dobrog materijala i solidne štampe.  :thumbsup:

:occasion14:

Juzba

I ja sam jučer prošetao majicu, odlična je, a bilo je i upita.....dali ste vi ribočuvar :icon_biggrin:........i to u birtiji
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Kugla

Mossi prijatelju odlične štampe jer to je sitotisak to se ne ispire
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

mlb

Kugla kad sam vidio tvoj novi post reko evo drugog kruga majica , kad ono truba :crybaby2:
Ima li kakve naznake za nas koji smo zakasnili? :help:

Kugla

Ma ima samo da prođu izbori gužva sad za poluditi, pa kad to prođe napraviti će mo još jedan krug
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

mlb

Da , potpuno sam zaboravio na to!! Moj bubnjar radi isto tisak na majice a nema baš previše posla , jel za to treba neka ploča ili kako to već ide?

Kugla

Ovo što smo dali raditi je sitotisak i to je peri deri nema ispiranja, dok sam termo tisak lako se ispere i ispuca.
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

mlb

genjura

da li se planira opet neka tura sa majicama?

kawasaki

Brzi od Bolena.