Majice sa logom foruma

Autor Kugla, Ožujak 19, 2013, 12:58:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

genjura

jel to znači da neće biti kao stare majice?

maverick

Zvona je dalje od svih nas pa bi to dodatno poskupilo troskove slanja, naci cemo nekog tu blize da nam odradi i majice ce u svakom slucaju biti samo bolje bez obzira sto mogu biti i skuplje....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

MIKA

ja sam za bolje majice. jel mogu kako do dukse doc kad vec nisam narucio kad i svi ostali  :BangHead:  :BangHead:  :BangHead:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

Kugla

Javila mi se danas jedna veza oko majica i objasnio sam joj što želimo pa javim što nude, ne brinite biće majica ko drva  :takoje: ja iz objektivnih razloga neću sve to raditi kao zadnji put, al svakako javim susjedu ponudu koju sam tražio od onih koji su zadnji put radili i biće svi pravovremeno obavješteni, kad se odluči što je najbolje za sve nas. Jel tako susjed?  :icon_thumright:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Dukse ćemo raditi nakon ljeta

jura

:icon_puke_r:  :icon_puke_r:  :icon_puke_r: Greys ovo nije za tvoj post  :icon_thumright:

MIKA

dobro bi mi dosla i sad za proljece jedna duksa  :ok:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

Greys

Za dukse kao i za ostale majice mora biti doooooobar broj da se uzme, da bi cijena bila prihvatljiva. Ove dukse što smo sada radili cu poprilično debele (izuzev L veličina koje su bile malo drugačijeg materijala), tisak je odličam, peri-deri.
Kada se skup masa, onda se radi i to

Kugla

Citat: jura  u Ožujak 06, 2014, 19:58:03
:icon_puke_r:  :icon_puke_r:  :icon_puke_r: Greys ovo nije za tvoj post  :icon_thumright:
Bemti onda je za moj  :icon_scratch:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Retfalački mačak

:help: koliko komada majica će se moći naručiti.  :toothy9:

walpy

Meni treba duksa!!! A i nekoliko majica naravno!!
Kugla uzmi papir i olovku i piši..... :director:
Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

Darko

broj komada je ograničen na maximalno 50 kom. po članu foruma  :stripii: :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Jožef1

jedino bilderi mogu dobiti više  :stripii:  :stripii:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.