Majice sa logom foruma

Autor Kugla, Ožujak 19, 2013, 12:58:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

A tu je uvijek koliko para toliko i muzike.Nemam predodžbu koliko je razlika u cijeni sito-štikanje

maverick

A  što bi bilo štikanje...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

maverick

To smo imali na kapama...ako netko zna nekog povoljnog neka javi...pa da krenemo polako
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jura

Ovj put predlazem Rasu da skupi novce i organizira :ok: . Ovi do sada su bili neozbiljni

raso

Jura, mani se Raše, a majice može napraviti frajer u Koški

Kugla

Za sve koji ne znaju i koji su se kasnije priključili forumu, zadnje majice koje smo radili, a ja bio preuzeo svu organizaciju  na sebe su bile SITOTISAK, postojanije od termo tiska, i bile su 35 kn komad, naravno nisu bile ni najjeftinije ni najskuplje, kape su bile 25 kn i bio je vez na kapi, uvijek su sve opcije otvorene i kako Rap kaže koliko para toliko muzike, bilo bi dobro kad bi članovi koji su onda uzimali majice kažu kako su zadovoljni sa tim majicama, pa onda znamo jel opet ići u takvom smjeru ili nešto mijenjati.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

gegs

ja majicu nosim samo u svečanim prilikama, i pokazala se odlično. i majica i tisak i boje su odlični!
kapaje isto ok. mudro je izabrana bijela, zbog utjecaja sunca na glavu nosioca kape, no previše mi se prlja pa bih predložio crnu ili smb boju za iduću turu!

Jožef1

Majica-odlična, boja postojana  :ok: neki su već htjeli skinuti majicu sa mene  :thumbsup:
Kapa isto tako odlična- jedino navodim što i gegs, dosta se prlja. Možda koju rupicu više na kapu i neka smb- boja. Drugačije sve pet  :notworthy:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Greys

Kratka majica je odlična, boja smb je imala jednu manu, a to je prilikom vrućina, svaka kap znoja promjeni boju majice, i nakon pranja. Tisak postojan  :ok:

Kugla

Evo sve te informacje su potrebne kako bi se izbjegle određeni propusti pri izradi novih, naravno sve se svodi na cijenu, da je majica bila 10 kuna skuplja bila bi i bolje kvalitete, i neke stvari koje Greys spomonje s ene bi desile, ali bilo je naputaka da cijena ne bude veća od onih cca 35 kuna i to je bio maximum za tu cijenu.
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

zvona

Ali dux je postojan i boja i sitotisak.. opran sto puta i ništa ko novi..

Greys

Duks je stvarno postojan  :ok:
No kako ide sad toplije vrijeme, trebaju nam kratke majice, stoga prijedlog ide za njih, a kada opet dođe kraj ljeta, lako ćemo za dukse

mossi

Baš sam otišao da uporedim reklamne majice:

Na svim prijatnim i udobnim majicama postoje fleke od znoja, na "teškim" majicama ama baš ništa.
Pošto su to za mene radne majice MAX sezona do dve, ja bih uvek odabrao udobnu prijatnu majicu.
Tisak koji je radio Kugla je odličan.  :thumbsup:

E sad da li postoji tako prijatan materijal otporan na znoj, a prihvatljive cene ...  :sha:

Kako god pišite me za jednu XL, Belu ili SMB.

:occasion14:

Alija

Pa što ne pokušate rješiti problem sa znojenjem,ja sam tako napravio kad sam imao takvu majicu !
Nisam ništa radio i držao se hladnijih mjesta po objektima ,a hlada vani kad sam ....kako sam se počeo držati navedenog znoj nije bio problem na majici!  :stripii: