Majice sa logom foruma

Autor Kugla, Ožujak 19, 2013, 12:58:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

rale2505

Citat: Harley  u Lipanj 21, 2024, 17:02:31 Kugla, ako netko ide u pravcu Zagreba ili Jasenovca ili Požege javi mi pa dogovorimo preuzimanje.
Hvala
Ja idem sutra za Pleternicu. Mogu je pokupiti kod kugle i ostaviti kod kolege No. Ako kolega No ohladi pivo.

Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk

Harley

Living your dreams, do not dream the life

rale2505

Citat: Harley  u Lipanj 21, 2024, 17:54:34 Moze , ja placam pivo  ;D
Samo mi nabavi brojeve tel od kuglu i no.

Harley

Kugla : Moj broj za kontakt je 091 3500 655
Living your dreams, do not dream the life

rale2505

Citat: Harley  u Lipanj 21, 2024, 19:10:26 Kugla : Moj broj za kontakt je 091 3500 655
Kugla sutra putuje. Tako da nažalost ne mogu povesti.

No

Citat: rale2505  u Lipanj 21, 2024, 17:50:58
Citat: Harley  u Lipanj 21, 2024, 17:02:31 Kugla, ako netko ide u pravcu Zagreba ili Jasenovca ili Požege javi mi pa dogovorimo preuzimanje.
Hvala
Ja idem sutra za Pleternicu. Mogu je pokupiti kod kugle i ostaviti kod kolege No. Ako kolega No ohladi pivo.

Pošto je to XXXL majica ne znam hoću li je moći preuzeti,  :uf:  :stripii: a hladno pivo nije problem na ovu vrućinu  :ok:

Dobro došao   :icon_thumright:

Kugla

Momci, sve majice koje su ostale ne preuzete možete preuzeti kad se vratim s mora, idem na krači odmor vračam se u četvrtak naveče znači od petka, za kolege u Srbiji ćemo nešto dogovoriti, a za Vas iz Zg i okolice poslati ću Vam tiskom ili nekako
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

mossi

Pozz i Hvala.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

feederaš

Još u petak preuzeli majice, kvalitetne su a logo (smuđ)  :icon_thumright: Zahvala kugli  :hi:

Kugla

Ekipa vratio sam se s mora, pa da preuzmete majice i javite se tko je iz daljeg kako ćemo to dostaviti, ja sam sve platio dobavljaču pa da riješimo to.  :occasion14:

www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

maverick

Mossi, Nidžo i Smt...te tri donesi meni pa cu ih ja uskladistiti do prve prilike  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Citat: maverick  u Lipanj 29, 2024, 11:58:38 Mossi, Nidžo i Smt...te tri donesi meni pa cu ih ja uskladistiti do prve prilike  :ok:
Dogovoreno, samo reci kad si doma
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

maverick

Sutra navecer sam kući
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Kugla

Nampomena od dobavljača, majice prati s naopake strane i ako peglate isto tako s naopake strane  :ok:
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti