Popravak plastičnog čamca

Autor maverick, Ožujak 31, 2013, 18:16:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Očistiš ošteceno mjesto...najbolje acetonom, epoxy filer, to su ti dvije male tube od hempela, znaci kit na epoxy bazi, lgano zakitas samo tu parku i pošto mu dosta dugo treba da se osuši mozes slobodno onaj višak koji ti je sa strane obrisati. Kasnije po zelji ako zelis malo poarbati ako ne ...ne bitno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

milan-so

Odlično, hvala!
Koju / kakvu farbu kupiti za farbanje?
I još jedno pitanje  :icon_biggrin:
Kolega bi da ofarba unutrašnjost Nelt-a 560 jer je matirala i flekava ... Kojom farbom da to odradi i da li je potrebna priprema plastika tipa šmirglanja itd ...

maverick

Poliuretanske dvokomponentne boje su dobre za plastiku. Unutrasnjost je poprilicno nezahvalna za lakiranje. Tu je potreban i prajmer i bar tri sloja boje zbog gazenja...izbacivanja vode ispalcem itd itd
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Poslagat cu kad sjednem za komp.
Sve u svemu dovezo prljavi camac sa malo ostecenja od flosa i na kraju se vidi maverickov trud :notworthy: :hi:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ovo nije bio popravak već pranje i trljanje dva dana  :stripii:

rj

trebao si mu i poravnat dno ...onu srednju vodilicu bar 50cm
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

A ne bi mu bilo dobro da sam uzeo fleksericu u ruke i počeo krojiti  :stripii: :stripii: :stripii: Mada sad kad je antialgin gore...motor podignut...ide fino da je sajzika imao "problema" na zaokretu u punom gasu  :stripii: :stripii:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

nekinho

Krasne slike još krasnijeg čamca, samo jesi slikao poslje prve ili druge gajbe pive? Šta je slikar htio reći ???  :sha: pri tome ne želim omalovažiti rad  :red_indian:

šajzika

Poslje druge gajbe piva, ipak je marijo domacin.
Poanta , zlatne ruke poglavice.
Pedantno odradi i ono malo udareno , ofarba sve , izadje plovilo ko iz fabrike
Naslov teme , popravak plasticnog camca a vidis da je morao popravljat neki klinac
Ne shvacam sta ti nije jasno. :sha:
Ipak su to najcesci popravci na plasticnom camcu.
Audentes fortuna iuvat

nekinho

Ma nije mi jasna prva slika osim ako se nismo trebali uvjeriti u hrđavu prikolicu... ove ostale su ok slike vidi se povijest bolesti, liječenje i finalni proizvod...  :hi:

šajzika

Prva treba biti zadnja :stripii:
Nakon zahvata nista se ne vidi :hi:
Audentes fortuna iuvat

DIDAPATAK

..a lipo ste ga opravili  :hi: ..a kad će kabina  :icon_scratch:
.. :baba:

maverick

šajzika

Citat: DIDAPATAK  u Rujan 19, 2016, 08:05:19

..a lipo ste ga opravili  :hi: ..a kad će kabina  :icon_scratch:
.. :baba:
Nikad. Nevidim svrhu kabine i smanjuje mi prostor camca.
Da sam htio kupio bi  kabinasa
Audentes fortuna iuvat