Moja ergela

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:01:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

Tommasi

Lijepo,lijepo.Nek te dugo služi  :hello2:

retfala

grofe sretno sa novim makinama

Kugla

Grofe ugodnu i sretnu ti plovidbu želim! A kad dođeš u moj šor javi se!

TonyC

Grofe , sretno , nek te dobro služi !

maverick

Samo nisam ti obratio pozornost na jednu stvar, pa cu slobodno ovako javno  :toothy12: taj čamac je navikao da smrdi po ribi...komore da budu krvave  :toothy12:  tako da se od tebe ocekuje i jedan ozbiljniji pristup ribolovu...cisto da čamac ne pati  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TOMO

Neka je sa srećom!  :thumbsup:

Greys

Citat: maverick  u Ožujak 25, 2013, 19:58:43
Samo nisam ti obratio pozornost na jednu stvar, pa cu slobodno ovako javno  :toothy12: taj čamac je navikao da smrdi po ribi...komore da budu krvave  :toothy12:  tako da se od tebe ocekuje i jedan ozbiljniji pristup ribolovu...cisto da čamac ne pati  :toothy12:

Auuuuuuu, ovo se zove izazov +  :occasion14:

maverick

Grof je uporan dečko i ne sumnjam u njegov uspjeh  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Grof

Možda da si ostavio malo više svojih silikonaca u čamcu bi bilo ribe. a ovako ostavio mi dvije hrđave udice, jedan iskidan silikonac i nekoliko vijaka  :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Tu je brate odmah iza panja

maverick

:toothy12: Za početak, taman  :toothy12:

Kugla

Grof je Petrijevački zet i samim tim je sigurno odličan pecaroš!  :occasion14:

TOMO

evo da se i ja pohvalim moj prvi ćamac nadam se da neče biti puno negativnih  kritika  ;D  čamac je ris 360 drvene podnice iz 4 djela uzo sam ga jer je dobar zbog transporta za mene i mog suborca kuštru  :icon_rr: taman , normalno na njega za sad ide tomos 4!!

Greys

Ovih dana smo malo uredili moju ergelu  :icon_biggrin:

maverick

mijenjas boje kako dolazi koja kolekcija...ovo mi vuče na proljeće-ljeto  :icon_biggrin: