Moja ergela

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:01:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 7 Gosti pregledava ovu temu.

ica

Ma ljudi bez svađe molim sve je to naš teren... ;D

Kugla

Ica ma ja se samo malo šalim sa svojim susjedom, nema svađe kod nas mi uvijek raspoloženi za šalu  :occasion14:

ica

Trebali bi se naći jednom na tom terenu pa da se upoznamo i popijemo koju...zrinkoos-a već poznajem iz škole.

maverick

sam ti sredi čamac a za popiti uvijek..to nam je najmanji problem  :toothy12: a kugla...teren je od onog koji vise boravi na njemu  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

Citat: grga  u Veljača 23, 2013, 22:21:03
sad mi je sve jasno da to nisi uzeo od ose ,cijena je ok nek te dobro služi :wave:

grga ,  nije od ose to čamac , to je geba tj. njegov stari koristio taj čamac
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

Ica i ja sam u fazi rješavanja čamca, pa sad na sto muka raditi neki ili kupiti polovni, a vidjeti će mo, inaće na nehaj dođem jel mi to blizu, pa javi kad si  na vikendici pa će mo se i upoznati

Retfalački mačak

Kugla, razmotri svakako i Brumar, Neva 525 čamac. Teško da će se naći polovni. Iz iskustva znam da se sa Brunom, vlasnikom firme, mogu dogovoriti kombinacije. Ja sam bio vlasnik (još uvijek sam) Tajmena 525, nepunu godinu, kada sam kupio i Nevu 525. U svakom slućaju, sretno ti u realizaciji.

Kugla

To bi Mačak bilo super Neva 525, ali nema se toliko love, morati ču se zadovoljiti nečim jeftinijim za početak, u svakom slučaju hvala na savjetu, možda uspijem ugrabiti jedan mercury od 5 ks, pa onda nešto adekvatno tome za Dravu koliko meni treba biti će ok. A kasnije ko zna božda bdu bolja vremena pa bude i bolji i veći čamac a samim tim i motor.

Retfalački mačak

Čini mi se da poglavica razmišlja o prodaji aluminijskog.

Kugla

To nisam znao ali poglavica ili ti moj dragi susjed nije to spominjao, našao sam na njuškalu nekoliko jako zanimljivih kombinacija, na meni je da se odlučim proljeće ide ima vremena, a možda se odlućim i za gradnju drvenog čikla, čekam da mi jave jel ima crvene vrbe u mjerama koje bi htio. U svakom slučaju do ljeta će mo to riješiti ako ga pravim sam a ako kupujem neku kombinaciju sa njuškala onda i prije. A kako pravila nalažu i krstiti će mo ga pa biti će te svi pozvani. :occasion14:

Grof

Evo da se pohvalim da sam pazario novi čamac(meni novi Mavericku stari). Moram se zahvaliti Mariju na korektnoj ponudi bez nekih prevelikih izmišljanja, vrlo brzo smo se dogovorili. Nadam se da će mi izdržati dok sam živ. Upario sam ga sa mojim Parsunom 15 ks 4T kojeg sam kupio krajem prošle godine, vjerujem da će mi ta kombinacija biti zadovoljavajuća za moje potrebe. Evo i slika:

Tu je brate odmah iza panja

Greys

Nek ti je sretno sa novim čamcem. Nego, znam da nije tu mjesto, kako si zadovoljan sa Parsunom? Ili si nešto napisao na temi o Parsunu?

miha

a šta reč nego SRETNO!

Grof

Ja sam ti Parsun dosada vozio na metalnom ćamcu iznimno teškom i bio sam zadovoljna. Sada se nadam da ću biti prezadovoljan. Ja ti gledam ovako: platio sam novimotor 11000,00 kn, imam tri godine jamstva, tako da u prve tri godine nemogu imati neku štetu. Nakon tri godine da mi se ne znam šta dogodi ne može koštati koliko košta razlika između Parsuna i recimo Yamahe.
Tu je brate odmah iza panja

Darko

kritika je upalila  :icon_biggrin: , sretno sa novom pilom
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.