Moja ergela

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:01:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 6 Gosti pregledava ovu temu.

Greys

Hehe...
Ma stvari stoje ovako: budući da je kod gotovo svakog Elan (kao što i sam znaš) ''problematična'' pur pjena, izrezao sam dno, izvadio pur pjenu, olakšao čamac za gotovo 70kilograma, stavio - ''poletvao''dno za se ne uvija, izkitao ga, smolama povezao, nanovo izšmirglao, stavio light primer, i na to stavio novu boju. Otišao isprobat, i to je sad to. Više od Elana nemogu očekivat u smislu brzine.

maverick

Odlicno, pogotovo ako si zadovoljan  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Eh, zadovoljan? Za svoje što imam-nemože bolje. A sad, kad sjednem u jednu od onih pila sa druženja, tu postajem pohlepan  :icon_scratch:

maverick

Redom, prvo žena , djeca..pa onda brz čamac...da sto brzes bjezis od kuce  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Redom: novčanik (prazan) - ovo što imam, novčanik (pun) - idemo na bolje, pa žena, pa dalje  :laughing7:

TonyC

Kompletić  ti je    :icon_thumright:   

maverick

rano je jos susjed...dok dodje vrijeme za buckanje...bude greys opet promjenio farbu  :toothy12:

Kugla

A rano kažeš? A onda neko pecanje sam kad bi uhvatio koji dan vremena, a valjda hoću.

maverick

Strpi se...ima covjek petkom farbanje  :icon_biggrin:

Kugla

A ja baš mislio ići nahraniti komarce heehehehheheh

Greys

Hahahah, petkom farbam .....  :laughing7:

Ivan Borojević

evo i mog konja za trku

a imam jos 2 za duzi boravak na vodi, jedan alu sa kabinom i jedan alu brodic od 8.50 metara za godisnji kad ide cela familija.

mossi

maverick

Lijep čamac jeli to stankovic radio...i obrati malo pozornost na postavljanje slika  :thumbsup: