Moja ergela

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:01:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

silure

Volio bi da imam 4t ali...ovaj je tezak za nositi kamo li 4t uz to jos da ga ostavim na camcu a nisam kuci po 2tjedna...a i nisam imo toliko love...niti se toliko vozam...al svakako bi volio imati 4t tih i manja potrosnja itd...ali dobar je i ovaj ulozio sam 2t kuna sad nove brtve lezaji radilice svi semerinzi prosle godine je stavlena sva nova elektronika svaka zica je nova i to nekakva cdi sustav tako da mi fora to na kljuc paljenje novi impeler pa novi termostat,i svasta nesto je novo gore trebo bi me sluziti jedno vrijeme...nadam se...

Greys

Bogami si ti to lijepo onda uredio motor, nek ti je sa srećom i nek te služi  :icon_thumright:

silure

Hvala greys ...Imam i cuvam sve racune sa elektronikom 6400kn

silure

zankiki

Danas je prebačen novi brod iz Beograda za Novi Sad. Bili smo u pretovaru, ali nas je policajac posle dužeg natezanja pustio da nastavimo!

Darko

lijep brodić zankiki  :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

davor99

Pa koliko je to veliko i teško ako nije tajna
Vodite ljubav, a ne psa

maverick

Pa to je ozbiljna ladja  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

Dobra kupovina vidim, svaka cast. Sad si i ti zankiki posto kapetan od belu ladju. Nadam se da je brodic u redu, da je korito u dobrom stanju, malo ga ispjeskaris i obojas i miran si opet 3-4g. Vidim da imas vanbrodski motor, pretpostavljam od 8-10ks, odlicno to i nije za zurbu vec za komociju i uzivanje. Pretpostavljam dimenzije oko 7m sa 2-2,5m, tezina oko 2-2.5t, ako je od crnog lima 3mm. Odlicno. I sam sam trazio prije par godina da kupim neki brodic iz Srbije,jer su kod vas dosta povoljne cijene u odnosu na nas, medjutim kad sam zbrojio nasu carinu,trosarinu i ina davanja ja odusto jer mi se ne isplati. Daj nabaci koju fotku iznutra.  :thumbsup: :icon_king:

zankiki

Hvala svima. Dimenzije su 7.5 x 2.5, oko 2 tone sa svim enterijerom.
Za sada će ga gurati tomos18, a posle će biti neki 4T. Taman ću sa tomosom da vidim koji gas mu najviše prija, pa ću na osnovu toga da biram 4T izmedju 10 i 20KS

Za neverovati, ali korito je bolje od gornjeg dela. 4 godine je star, svake zime vadjen iz vode.

maverick

Slikaj malo i unutrasnjost  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

takvo nesto je moja zelja...SAN...mozda jednom...za sada moram se zadovoljiti i sa svojim cabrio...hehe...

Ivan Borojević

zankiki mogu ti dati jedan savjet ako ga hoces razmotriti, govorim iz iskustva, t-18 ti je nabrijana 10-ka i on ti nije najpodesniji za guranje tolikog tereta, on je za lagane camce, saranices ga vrlo brzo, bolje ga prodaj pa kupi t-10 stavis teretnu elisu i duze ce ti trajati. Ali najbolje bi ti pasala jamaha ft 9.9 4t sa 2 cil. ona ti ima promjer elise od 29 cm i napravljenja bas za guranje teskih plovila,gura do 5 tona, nista neces postici ako kupis obican motor i stavis teretnu elisu, i ja bi sebi moro kupit slican motor,jer problemi nastaju kad piri jak vjetar i valovito je, elisa mala i nemoze adekvatnu kolicinu vode da zahvati, pa treba dugo da se zalaufa, imas ih u GALIJI u Beogradu. Ocekuj brzinu plovidbe oko6,7-8 kmh uzvodno,sa jamahom ft bi iso oko 10- 12 kmh. Ti ces morat imat camac za pecanje, i nabavi prednje sidro oko 30-40kg, i spage oko 50m 10mm.,za sigurno sidrenje kad je vjetrovito, jer je velika povrsina broda, koja je kao jedro pa ga ljulja vamo tamo. Ako te sta jos zanima, tu sam da pomognem, a ovo je moj brodic.

davor99

To se zove Hight troust , imam taj motor. On nepoznaje teret
Vodite ljubav, a ne psa