Moja ergela

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:01:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

silure

sa kojim motorom ga tjeras

vatrogasac

Bome Kuka lijep čamćić  :icon_thumright: :icon_thumright:

kuka

Imao sam Johnson 25, pa mi je bio prevelik potrošač. Guta on , gutam ja, pa sve rjeđe na pecanje. Uzmem onda Tomos 18, pa sam više servisirao i popravljao nego se vozio. Sad imam Tohatsu 8 i napokon uživam. Čamac je 4,2 m.X 1,75
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

zvona

čamac izgleda odlično  :icon_thumright:

maverick

Moram ovo napisati..nazalost je istina...Tonyc je narucio HR zastave iz Amerike...3d...stigle danas... :stripii: i naravno dobio sam i ja dva komada  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

maverick

Naljepnica...onako vijori..nema nigdje takve osim u Amerike  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Daj brate koju pikčr  :jede:

maverick

Kugla

Kad je dao kovertu reko meni jedna, kad ono  :no: al i nije za moj drveni čamac, ipak ću okačiti jednu da stvarno vijori  :ok:

Svaba

Zalepi na parce pleha i usrafi na camac  :takoje:

Rap

Prekrasno izgleda.E sad me zanima da li ako zaljepim na obe strane čamca takvu naljepnicu trebam više stavljat zastavu da se vijori?

maverick

Tom idejom se i mi vodimo

Ivan Borojević

Ja pito u kapetaniji Vukovar Zeljka koji radi na tom poslu, mora biti platnena zastavica, nista drugo ne priznaju. Ja mislio isto nalijepit na camac jer svake godine moram mijenjat zastavicu, ja uzmem onu sto se stavi na prozor od auta.

maverick