Moja ergela

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:01:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

ps

Susjed sad tek vidim,  :occasion14: valjda ću i ja jednom biti pozvan na vožnju i pecanje u pili.   

mlb

hvala!! Susjed nije problem , i onako ne volim ići sam na vodu!!  :icon_thumright:

maverick

Danas se mlb pojavio s cugom kako je i rekao...komplet mu je odličan..48 km/h bez imalo ustimavanja , camac odlican , motor nov...doba kupovina  :hi:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Samo su mu falile naočale da nas uoči kod birtije  :stripii:, al snašao se, lijep komplet ovako uživo kad sam ga vidio super!

Mariorhr

Samo da potvrdim  :red_indian: riječi...čamac je odličan i ide jako lijepo...bacili smo đir od Neptuna gore do bajti pozdravit ekipu pa malo do Aljmaša pa nazad do Neptuna...čak je i potrošnja solidna...

Kapetan od bela lađa

grga

čestitam na lijepoj ponovi i da dugo i vjerno služi  :clap2:

maverick

Gdje ste sve bili i koliko ste potrosili...a kapetan od belu lađu je čini mi se zadovoljan  :hi:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mariorhr

Je je zadovoljen je  :stripii: :stripii:
Ma vozali smo se non stop...u 19:30 smo ga tovarili na prikolicu...potrošili smo cca 12 litara al non stop full gas

maverick

Vidio sam vas kad ste isli sa spusta  :ok:

šajzika

to je super potrosnja. moja yamahica uzvodno 12km i mal seljakanja potrosi skoro 3l kad sve zbrojis ispadne da ste slicno potrosili a vozili ste se zavidnom brzinom. meni za tih 12km treba 1h dok vama cca 15min
bas ljepo i drago mi je da si je mlb konacno rjesio camac i motor. on ce to skorosvakodnevno koristit a bit ce i ljepih slika ulova
ps. kad sad gledam onda mi je potrosnja na yamahi 300posto veca nego po papirima.
kaze 1l/h a meni 3.
bas cu probat sljedeci put al to je 99posto
Audentes fortuna iuvat

maverick

Pa nama je retfala jednom rekao da tomos 4 trosi najvise a mi se smijali...a tebi je do mene i nazad dva sata minimum voznje..

šajzika

bravo, glupan nisan razmisljo da sam isao i dole 12 pa ispadne 24km  :) ovo more mi pomutilo mozak.
gore do sifoka treba mal jace od sat , treba mi od usca karasice do neptuna pol sata 8)
Audentes fortuna iuvat

mlb

Zadovoljan i prezadovoljan  :hello2: pogotovo kad pogledam uloženo-dobiveno!! još vez i cerada i to je to!!  :icon_thumright:

mlb

Dok se ne rješi vez i cerada da ne izgubimo dan evo privremenog rješenja!!

maverick

:uf: Drago mi je postajes pravi ljubitelj nautike i dobrodosao u konjički klub  :stripii: a rijesenje je odlično  :ok: