Moja ergela

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:01:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

mlb

ooo imam ja staža pomalo nisam ja neki amater što bi jedan moj prika rekao  :rofl2: :rofl2: :rofl2:
ovo je nadam se samo privremeno rješenje!! :icon_thumright:

maverick

Ma ovo sto on radi je konjski posao...ali nimalo ne bi trebalo biti privremeno rjesenje vec trajno...s ovim je miran deset godina bez problema
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

neka njega na vodi čim se nađe odgovarajuće mjesto! već tri godine vozikam , spuštam i dižem čamac iz vode i u vodu! pa nisam ja dizalica  :stripii: :stripii:

maverick

A i mi smo tako...na kraju odustali od toga i ostavili čamce u vodi....i ja i retfala...godine nas stizu pa nismo vise nabiladani kao prije....više vremena cemo provesti na dravi a na dunav cemo ici vikendom na duze vrijeme... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

ma jasno , ima i na ovom dijelu drave krasnih terena! a što se tiče starosti i ja se mogu pomalo tu ubrojiti ,možda ne zbog godina nego zbog operirane kičme svakako!

Darko

odlično mlb  :ok: , dobro mi paziš na motor  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

mossi

Rešenje je odlično, jednostavno i jeftino!  :hello2: :icon_thumright:

Nego šta će na motoru ona crna kesa?!  :eek:

mlb

mossi to znači da je u žalosti jer nije na vodi!! :stripii: a vas gospodine darko neću uopće komentirati dok nedođete zaliti aldomaš!  :tongue1:

dr.Ivo

Jučer pušten u vodu, spustili se od N.Grada do Sl.Šamca odlično bilo...

Juzba

Odlično, nek vam je bistro i uživajte :occasion14:

uskoro stižem i ja :hello2:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

dr.Ivo

Citat: Juzba  u Lipanj 20, 2014, 19:39:00
Odlično, nek vam je bistro i uživajte :occasion14:

uskoro stižem i ja :hello2:

Hvala...
Očekujemo te...
Bit će to odlično druženje.

Juzba

Naravno, kao i uvjek :occasion14:

Stepa

alo susjedi još nisam na savi kresnio smuđa na gumu :sha: :sha: :sha:  :uf:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Ajd na Dunav pa fataj smuđeve..te juzbine ne diraj  :stripii: ivo kakav je to čamac

Juzba

ma nije to za smuđa nego za soma, al zaleti se i poneki smuđ
a i ne peca se na gumu nego na vobler, kod dr ive