Moja ergela

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:01:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Stepa

Citat: maverick  u Lipanj 20, 2014, 21:05:44
Ajd na Dunav pa fataj smuđeve..te juzbine ne diraj  :stripii: ivo kakav je to čamac

Vjeruj mi nije mi više fora :dontknow: nema Kvakija nema draži,sad krećem na šarana al isprobat Yamahicu i rakicu od dr.Ive neprocjenjivo :ok: :hello2:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Čiju sad yamahu...juzbinu... :sha:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

sad ima izbor, može isprobati i staru i novu :stripii:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

dr.Ivo

Citat: Stepa  u Lipanj 20, 2014, 21:53:45
Citat: maverick  u Lipanj 20, 2014, 21:05:44
Ajd na Dunav pa fataj smuđeve..te juzbine ne diraj  :stripii: ivo kakav je to čamac

Vjeruj mi nije mi više fora :dontknow: nema Kvakija nema draži,sad krećem na šarana al isprobat Yamahicu i rakicu od dr.Ive neprocjenjivo :ok: :hello2:

Maverik, čamac je limeni 5 metra samo smo si malo dali truda pa ga maskirali.
Stepa rakijica i kulen, to je kombinacija ok....

maverick

Jako lijepo izgleda  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

da utrpam sliku svog limenjaka

dr.Ivo

DIDAPATAK

..dr.Ivo,Silure  :notworthy:lijepi primjerci limenih ljubimaca..slutim lagani zaokret u konceptu ribolovnih plovila i na našem području  :ok:..još kad stigne pjeskara  :hello2: bit još lijepih plovila..
.. :baba:

silure

Trudimo se didapatak i da ti limenjaci na nesto lice  :takoje:

alexdja

Lepa plovila ljudi!  :ok: :occasion14:
       Nema više divljeg bučka. :no:

Mornar Popaj

Evo napokon sam se i ja odlučio kupiti čamac. Dosta sam posuđivao od drugih, sad je vrijeme da i ja nekom posudim  :occasion14: Čamac je 5,6 m, širina u tabanu je 110-120cm, kabina je oko 220 cm. Uglavnom cijena je bila povoljna.
Nemogu dočekati dosadne jesenske kiše, da se zavučem pod kabinu i uživam  :occasion14:

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Miro

Super izgleda.
Ima još tu posla svakojakog :)

silure

Uh da je.meni kabina ee... :thumbsup:

Mornar Popaj

Kako sam svako ljeto na moru do 01.09. odlučio sam da bez kabine ne uzimam. A što se tiče dodatnih ulaganja, ona će biti minimalna. Samo nosač štapova, i neki sklopivi krevetić za kabinu.  :headbang:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Juzba

a bojanje, izolacija, brdo kojekakve opreme.......ima tu još ohoho i posla i troškova :takoje:

al u svakom slučaju čestitam na kupnji i nek te dugo služi za pecanje i uživanciju :occasion14:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.