Moja ergela

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:01:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mornar Popaj

Ma prvu godinu samo ću da  :fishing: i   :pije: a poslije kako bude
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

zvona

Mornar aj na pp di si ga uzeo?

Čestitam na.kupnji..nek te dugo služi

DIDAPATAK

..Popaje, puno sreće i gušta želim  :clap2: :occasion14:
.. :baba:

maverick

Ovo su slike kad je čamac pravljen...sad je par godina stariji i ofarban...kontam da tu nema bas puno ulaganja...ovo je kupnja plati i pecaj.... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Popaje čestitke, sad samo udri po špinatu i za jesen si spreman  :rofl2:

Mornar Popaj

Trenutno udaram po jednoj slovenki. Nevjerovatno al uopće nema čehinja, navodno su sve otišle u Rogoznicu...
A kad dođem doma, kupim jedno crveno svjetlo za bicikl, stavim merca i što kaže poglavica na pecanje. Kad si budem pravio novi čamac onda ću bolje znati, što mi treba, gdje, kada i u kojoj situaciji...
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

alexdja

Lepo! Puno uživanja želim!  :occasion14:
       Nema više divljeg bučka. :no:

Dr.Motte

Evo i mog čamca, prvi po redu.

DIDAPATAK

..čestitam  :occasion14:..pa ovo izgleda fenomenomenalno  :ok:..daj malo podataka  :mt1032: dužina, širina, majstor,cifra(ako nije tajna)..
..želim ti puno sretnih i uspješnih sati u druženju sa pilom..

Dr.Motte

Nije on više novi već dvije godine. Napravili ga frend i ja. On zna variti a ja pomagati :)
3mm dno, 2 mm stranice. 5,85 m dužine, 136 cm dno, u gornjem dijelu 183 cm. Sve je vareno tig aparatom.

DIDAPATAK

..impozantne dimenzije, lijep stvarno  :notworthy:..s kakvim ste ih motorima isprobali  :mt1032:..potrošnje,brzine  :sha:..jel može još koja slija  :mt1032:

Kugla

Dr. Mote super izgleda, a i dimenzije prave da bude stabilan i prostran lijepo za dvojicu pecati!  :ok:

Dr.Motte

Citat: DIDAPATAK  u Kolovoz 17, 2014, 04:35:17

..impozantne dimenzije, lijep stvarno  :notworthy:..s kakvim ste ih motorima isprobali  :mt1032:..potrošnje,brzine  :sha:..jel može još koja slija  :mt1032:

Prvi motor je bio Yamaha 2t 30 ks (vidi se na slici na drugom čamcu) i s njom je išao 46 km/h nizvodno. Potrošnju nismo nikada točno izmjerili pa da ne pišem sad pogrešne podatke.
Prošle godine je stavljena honda 4t 50 ks i s njom ide 56-57 km/h nizvodno. Jednom je bilo malo vjetra u leđa pa sam uspio doći na 59. Ali u 95% slučajeva vozimo na 4 000 okretaja i onda ide oko 40 km/h što je (nama) sasvim dovoljno.
Za potrošnju isto kao i za Yamahu, ne znam točno ali recimo da je na oko 7-8 litara.

silure

Camac izgleda odlicno kao i dimenzije... :hi: brzina s 50ks je odlicna ali sa 30 losa...ali mozda zbog yamahine elise no nije ni bitno...camac je  :thumbsup: vidim i drugi je isti takav

Dr.Motte

Da, do elise Yamahine je stvar jer i na onom drugom čamcu koji je nešto manji i oko 100 kg lakši ide isto 46 km/h.
Možda bi se mogla postići i nešto veća brzina sa Hondom ali bi trebalo isprobavati elise a do njih je teško ili nemoguće doći a da ih ne kupiš.

I drugi je čamac isti, kumov :) Zajedno smo ga pravili.