Moja ergela

Autor maverick, Studeni 16, 2012, 14:01:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

No

Harley

Za rundu smo se dogovorili, ja placam+rostilj za tebe i kolegu!
Upravo dobio meil da su mi poslali motor koji sam kupio prije 5 dana

http://m.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/yamaha-5cmh-5-ps-motor-boot/364829278-211-83

Razlog vise za rundu.

Living your dreams, do not dream the life

vatrogasac

Citat: No  u Rujan 27, 2015, 15:54:12
sutra ujutro oko 8
Nadam se da ces me povest na jednu voznju

No

ma može sve vidimo se :occasion14:

Kugla

No lijepo odrađeno, neka te lijepo i dugo služi!  :ok:

No

hvala lijepa. uzelo mi je vremena al sam na kraju zadovoljan. tako sam vidio čamac za pecanje 2015g.  zaokružen mojim mogućnostima. nadam se da će potrajat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..prekrasan  :notworthy:..ako ne bude htjela riba - ribice hoće  :stripii:..boja je  :ok: za parkirat ispred kafića(nakon ribolova) i uz ladno pivce čekat ulov  :clap2:
..sretno korištenje  :occasion14:
.. :baba:

dino.os

Da se i ja pohvalim! Napokon kompletirano do kraja. Dunas lux i yamaha 25 4t.

DIDAPATAK

.. :clap2:..pravi pecaroški  :icon_thumright:..samo moraš paziti da ti s ovim motorom ne traže pilotsku dozvolu  :stripii:(šalamala)..sretna plovidba  :occasion14:

dino.os

Ide stvarno lijepo, premda se nigdje ne zurim kad idem pecati, motor cak i uz male obrtaje daje solidnu brzinu. Nekima ce bas taj motor i biti poznat   :headbang: :occasion14: :occasion14:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..taj motor sam parkira(ko moji konji pred birtijom  :uf:) na mjestima gdje su veliki smuđovi  :clap2:

Kugla

Lijep komplet čestitke i neka te lijepo služi, a ako je motor od onoga na koga mislim da je onda će te taj motor odvseti sam na mjesta gdje su smuđevi, jer je to jako dobro upamtio  :ok:

šajzika

Ja se sve nekak sjecam da je taj trebo kod mene
Audentes fortuna iuvat