Meredov

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 21:57:40

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

pa da, njega sam zaboravio... :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rajo

Citat: retfala  u Studeni 18, 2012, 22:04:46
ovaj mi se toliko svidio da sam kupio 2 komada 8)

A ja mislio da se samo meni svidio , jedan od najboljih što sam vidio .

Verkan

aleksa44

Koristim Spro - meredov koji može da se rasklopi ,sa  jastučetom  a  drška se moze rasklopiti.

jura

Dali neko zna kako saviti bambus za meredov a da ne pukne, savijati ga suhog ili zelenog kako ga motam svaki put pukne :uf:

mlb

mislim da se kuha pa se onda savija!

kićo

maverick

Da, Puljic je majstor...mada nemam dugo kontakt s njim...radi li ih jos
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kićo

radi,neki dan sam bio s njim :takoje:

Jožef1

Ovako smo mi nekada savijali bambuse: suhi bambus- grijali toliko dugo dok se površina nije počela "topiti" tj. svijetliti kao da se počinje topit i laganini savijati, grijati i opet savijati....
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

kićo

evo moj,jos nije probo vodu

vedro

Citat: kićo  u Ožujak 29, 2014, 10:02:00

evo moj,jos nije probo vodu
kico izgleda da hvata ribe na dvije noge i to na suhom :stripii:

maverick

Ovakav mi se sviđa...mislim da su ga radili dokovi decki...kazu od hrasta...jeli moguce taj obruč nekako smotati da ne pukne ili da ga ga izrezem iz fosne  :eek:

mossi

To se radi na mokro/vruće.. valda.  :baba:

Extra izgleda! Koliko novaca?

maverick

Nemam pojma...ni ne zanima me  :stripii: zanima me kako da smotam hrastovinu  :stripii: a bas bi mi dobro legao za ukupni dojam...