Antifoling-antialgin

Autor maverick, Travanj 01, 2013, 12:19:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Mislim da je ovo neka abs plastika....a dalo bi se to napraviti za puno manje od stakloplastike..samo da netko izracuna nosivost
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

feco

A krutenaranio, ko bi sve kupio  :sha:
POLAKO I BEZ VEZE

SMT

Koja spoljna temperatura ide za Anti algin? Jel rano sada? Koliko se suši?

maverick

Mozes kako god, najbitnije je da plovilo nije izlozeno direktno suncu, tj da je u nekoj hladovini...garazi...Najbolje je ono na dodir...suho je za slijedeci sloj kad stisnes prstom...ne lijepi se a ostane mali otisak...ima dosta i tablica po netu s obzirom na vanjsku temperaturu...

https://www.hempelyacht.hr/hr-HR/products/hempels-hard-racing-teccel-76880
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Nikad ne znam da li se prvo kreči ili lakira parket , redosled... :stripii:

Imam neku foliju lepiti do anti algina? Šta misliš šta prvo?

smudjoslav

...Nisi mene pitao ali to mi je struka pa cu se umesati...Prvo premazi antialgin...

maverick

Citat: SMT  u Ožujak 05, 2019, 11:51:25
Nikad ne znam da li se prvo kreči ili lakira parket , redosled... :stripii:

Imam neku foliju lepiti do anti algina? Šta misliš šta prvo?
Ako ces cijelu na boku mjenjati...bolje antialgin zbog trake da ne lijepis po foliji, ako ces onu ukrasnu traku...svejedno ti je...bitno da imas mirnu ruku... :ok:

Darkobozuric

Dali je neko bojao čamac sa bojom za ceste

maverick

Da i za ceste i za bazene...ta za ceste je reflektirajuca pa nije bas nesto posebno a za bazene kad jednom namazes donji dio jako se tesko skida a funkcije nikakve

Darkobozuric

im84

Ovih dana uzet cu za probu Silic One Hempelov antialgin. Prije njega cu ocistit stari do glavnog prajmera, iako ce to biti muka, jer se moram zavlaciti pod čamac i dobro ga oribati.
Nakon toga, popraviti ako gdje moram sa primerom. Nakon toga ide Silic One TieCoat, pa nakon njega ide Silic One antialgin. U videu je dobro objašnjeno vrijeme koje je potrebno za pravilno nanošenje.

#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Kazu da je odličan, samo me ubija to skidaj stari.... :uf:

im84

To ce i biti najveca muka. Kao prvo zavlacenje,a onda i skidanje koje uopce nije lako. Ramena mi otpala, a sve se i dalje crni. Najradije bi neki brus četku na mašinu i peglaj  :no:
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Imaš onu žičanu četku koja se stavi na brusilicu malu ili na bušilicu...Puno je lakse s malom brusilicom...Stavi masku obavezno i  peglaj....ide dosta brzo kad je aluminijski čamac u pitanju...na plastiku to nazalost ne ide...

maverick