Antifoling-antialgin

Autor maverick, Travanj 01, 2013, 12:19:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Je, nije se to pokazalo kako treba(loše zalepljeno,srednji kvalitet folije, vez, itd)... Ne verujem da ću to popravljati, ne vidim smisao... Otprilike će trajati 2 sezone...

Počeo sam “ lomiti” na vreme tu jednog momka za farbanje čamca umesto folije...

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Rap

Za sta sluzi taj otvor na sredini?

SMT

Samopražnjenje...

Čep se izvadi...

Crevo ide od čepa kroz zadnju komoru do otvora...

Ja to koristim samo u autoperionici...

Rap

Zacudilo me sto je ispod vodene linije

SMT

Ovih dana “ne ladim”, samo vozim pa možda i nije pravi test i vreme za komentar novog antialgina... Juče malo kupanja i pranja čamca od dole, na antialginu nema ništa, bas nista... Samo na delu iznad antialgina, jer je stavljen malo ispod vodene linije... Ali opet kažem videćemo kada camac malo duže odstoji...

Ono sto sam ja nanosio, još nije otpalo :stripii:

Malo uživanja...

S obzirom da nije bilo puno posla

silure

Ovaj dio mi se cini kao između apatina i vikenda naselja negdje oko cetvrtog kilometra.. Barem tako izgleda

SMT

Ispolirano dno... Prajmer, antialgin u nekoliko slojeva, ispoštovano sve... Big foot( prvi tip) sa 15 ks sa čistim dnom ide sasvim sasvim pristojno... Iznenadio  sam se...

Alge su veliki problem...

maverick

Kad bude ljigavo samo malo bude problem a tek kad bude obraštaj...narusi poprilično vozne karakteristike
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

evo napokon oprao camac iznutra ne izvana pa da vidite niti jedne hebene alge radi se o mom camcu od blazujke odradjen sa primerom i anti vegetativnom bojom HEMPEL   :hi:

maverick

Pa zato si ga i stavljao da ne bi imao algi  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Citat: Harley  u Siječanj 15, 2015, 09:51:02
Hempel SilicOne 77450
1L 288,00Kn pakiranje po 0,75L

Hempel Silic One Tiecoat 27450 --1L 136,80kn pakranje 0,75l

Cjene su bez PDV-a

Stara tema, stara situacija..
grosInox ns ga i dalje nema na webshopu.

Da li je iko u HR probao taj novi tip Antialgina?

Kako stvari stoje opet ću ja biti pokusni kunić. 🤣🥴

alex7777

Citat: mossi  u Svibanj 26, 2020, 15:51:27
Citat: Harley  u Siječanj 15, 2015, 09:51:02
Hempel SilicOne 77450
1L 288,00Kn pakiranje po 0,75L

Hempel Silic One Tiecoat 27450 --1L 136,80kn pakranje 0,75l

Cjene su bez PDV-a

Stara tema, stara situacija..
grosInox ns ga i dalje nema na webshopu.

Da li je iko u HR probao taj novi tip Antialgina?

Kako stvari stoje opet ću ja biti pokusni kunić. 🤣🥴
nemoj pajta drz se HEMPEL-a ako si dosad  :hi:

mossi

Alexa to je HEMPEL!  :icon_thumright:
Ali neka nova tehnologija koja izgleda nema prodju u ovim našim krajevima.
Meni je ona zanimljiva jer nije agresivna na aluminijum, a dugotrajna je.. tj "garantuju" oko 3 godine da sam miran.

maverick

Radio sam jedan i prije mjesec dana sam vidio kako izgleda nakon desetak mjeseci. Moj dojam je da se samo lakše pere...po meni je dosta čvrsci nego stari hard racing...ovo je moje subjektivno misljenje....Razmisljao sam da ga stavim, čak sam bio i blizu da obrusim vecinu starog sto na kraju i jesam napravio ali nije mi bila opravdana razlika u cijeni...Ovaj novi hempel je odličan...dobro pokriva i solidno je tvrd....