Antifoling-antialgin

Autor maverick, Travanj 01, 2013, 12:19:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dxdandy

Citat: maverick  u Veljača 11, 2021, 22:38:13
Isproba li iko ikad ovaj sprej umjesto antialgina...pisali par puta o njemu ali nikad ne sretoh nekog tko ga je probao

https://www.auroramarine.com/aurora/dealers/06_tips_tricks/Pro-vs721.html

Moze li to cudo ici na gumenjkesa mekanim tj. ceradnim dnom ?

mossi

Koliko sam na brzinu video to je neki polir sprej koji se dodatno poliranjem dovodi do visokog sjaja. Vrlo je klizav i nanosi se na želkot tj boju, a nikako na stari antialgin.

Izgleda dobro, pitanje je koliko traje jedan tretman. Procedura je jednostavnija od farbanje antialgina. Jedan sprej je dovoljan za brod dužine 25f tj oko 6m.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

šajzika

Bio sam  malo na kupanju.
Vec ima dosta kupača,  jetskija i plovila za uzivanje na vodi.
Primjetio sam da mi je opala malo brzina,  slab pogonski agregat pa mu svaka dlaka smeta  :stripii:

Dosta nekih ostrih algica se nakupilo, kao da se drugačije skuplja na Al nego na plastiku a mozda sam i lud :stripii:

Sve u svemu , oprao sam dno i bas se osjeti razlika iako nije bilo strašno kao kod dosta njih na neptunu.

Ova godina ide bez analgina :stripii: samo spuzva i rokaj

Audentes fortuna iuvat

maverick

Ulovi se prvo malo one ljige...i odmah ukoci...Ja se vozim česce i brze pa nekad malo operem spuzvom...Nekad sam jednom u dva jeseca vadio čamac na prikolicu pa skoknem do praonice...sad mi se ne da...Mada moj je tek usao u garazu  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

šajzika

Nek se drugi kupaju a ti šajzika apciguj camac.
Strasno sto se nakupilo. Skoro kao kod Darka :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

A jbg...ne vozis stalno i nakupi se...mada sad je ljeto pa se da i oprati...jesi vidio kako Darko...izvadi da opere alge i izreze pola čamaca  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Nije ga vozio 6mjeseci i nakupilo se tolko da je lakse izrezat plastiku nego to oprat :stripii:

Strasno kolko uspori camac, uvijek me nanovo iznenadi.
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Koliko vidim tj pročitam bojate čamce anti alginom da bi onda ribali čamce od algi koje bi taj isti anti algin kako mu i samo ime kaže trebao sprečavati da nastaju i rastu. Ako unatoč njemu ja moram ribati čamac u čemu je svrha njegovog nanošenja? To što imam alge od 1 cm a da ga nisam nanio imao bi alge od 2 cm? To je onda prevara jer taj preparat tj boja ne služi onome za čega je namjenjena i za čega ga preporučuje proizvođač. Usput još te oderu ko zeca pri kupovini.

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

maverick

Skoro  :stripii: Jučer ga kupujem...piksna 247 kuna  :uf:

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

A i ovdje dobijes 10 posto popusta pa je ok... taj urac mi na drugoj strani grada... :stripii:

Darko

I tamo možeš dobit popust pa ti je onda 200 kn
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick