Antifoling-antialgin

Autor maverick, Travanj 01, 2013, 12:19:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Nekako mi se blizi vrijeme da stavim antialgin na pl čamac, do sad sam radio uvijek s Hepelom, hard racing...Listajuci malo po nesto dosao sam do zaključka da ima puno boljih i skupljih naravno...ovdje piksnu platis sto plus kuna a vidim ima i po 250 eura i navodno traje skor desetak godina....malo mi to onako previse ali papir trpi svasta a ljudi pišu. Ima li netko nekih drugih iskustava...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

Jesenas sam već pripremio, uskoro ću mazati, isto Hempelov te cijene otprilike, a imaš i Hempelovih puno skupljih
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Do sad nisam nikad radio s high protectom i primerom u kombinaciji prije antialgina, sad cu bas po njihovom uputstvu odradi kompletnu zastitu , sto je ujedno i antiosmotska , pa cemo vidjeti kako ce ispasti...jos sam da se odlucim koji zavrsni sloj...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mudri

Najbolje ti je čamac van iz vode i nema algi hehehe.....jel nije uvijek morao ići prajmer prije bilo kakvih antialgina ??????

maverick

Tićo

Ja nabavio neki iz brodogradilišta, kolega je takav namazao pre par godina i nema ni algice, inače bila je neka jahta na remontu, pa je antialgin nabavljen po nabavnoj ceni  :icon_biggrin:

mossi

Tvoj je posle sezone na vodi izgledao kao da je juče namazan!  :thumbsup:

ALI
Pričao sam skoro sa svima koji su mazali bakreni antialgin na aluminijum,
i na svim čamcima su se pre ili posle pojavile bele pegice.   :icon_geek:

Tićo

To je ok za bakar i aluminijum, ali sad imam plastiku, a taj antialgin je baš za plastiku  :occasion14:

mossi

Antialgin je prva liga - dodje mi da plastificiram Varalicu II  :icon_cheers:

Juzba

pa zato mažeš prajmer da odvoji antialgin od aluminija

maverick

Teoretski da...i dosta ih tako radi, praktično...kupanje pristajanje uz kojekakve obale, vadjenje na prikolicu osteti prajmer i onda sve dalje ne pije vode  :thumbsup:

Juzba

mossi

A posle izvesnog vremena bele flekice su praksa.   :crybaby2:

tole

gdje god se dodiruju aluminij i bakar u bilo kojem obliku dolazi do oksidacije.

retfala

počele su pripreme za sezonu, antialgin je prvi na redu