Kalupi za lijevanje jig glava

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 22:03:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tole

http://ribolovacki.blogspot.com/p/shop.html

evo ti link

moje mišljenje je da ti je onaj kalup na slici koji si prvi okačio sasvim dovoljan, onaj od 5,5 do 25gr, samo nemoj uzimati onaj koji nema zadebljanje oko udice....za pridržavanje možeš koristit grip klješta, kukica se odradi za pol minute...a ni ručke nisu neki veliki problem za napravit... :icon_thumright:

tole

...kada sve zbrojiš i oduzmeš, možeš imat tri kalupa za jedan do-it.   :ok:

Lomnica_city

Ako hoces da pravis kalup to ti obican metalostrugar moze napraviti, jedan drug je cak sam napravio najobicnijom busilicom okrugle, malo ostalo tragova od iste (krugova) pa je samo doradio kod metalostrugara da se ne vide, iako nije morao!

A povratnu kukicu ako te zao da obradis kalup, napravi secicama, samo nasloni na alku udice i zaseci olovo na vratu, oko polovine, skroz do udice, i lagano odigni klesta na gore da odvojis malo, cisto da bolje uhvati. Ovo cak ni ne moras da radis za pojedine varalice, pojedine proizvodjace tipa Smuki koji jako tesko spadnu, ili akrilni sedovi, ili cak i plastisol ako je recimos stajala varalica u kutiji duze i rasusila se malo...

tole

tako je...ja koristim takav kalup i nisam imao nikakvih problema sa svlačenjem silikona...

zvona

tole upravo sam na toj stranici i nekuzim kako da odem da naručim..stisnem na sliku od kalupa i pokaže mi samo sliku.. heheh

šajzika

shop im je malo jaci ,
obicna stranica u kojoj su prikazali sta imaju a onda na kraju zoves peru, jozu, marka i narucujes preko telefona ili maila

evo ti na kraju njihovog webšopa

Ukoliko imate neka pitanja ili zelite nesto naruciti od proizvoda, kontaktirajte nas na e-mail:    masterbih69@yahoo.com

Hvala.

jesi gledao preko ebay-a ?
a i ovdje gledam imas svega i svasta samo neznam kak si sa cjenom
http://do-itmolds.com/shop/index.php?route=product/category&path=1_7
Audentes fortuna iuvat

tole

napisao ljepo čovjek da su mu do-it kalupi skupi, ovo mu je preko Save, dogovoriš telefonom i to je to :icon_thumright:

maverick

Potrazi na njuskalu, ima lik povremeno sto prodaje...ili na forumu varalicar isto imas jednog koji konstantno prodaje, malo su skuplji ali nemas zezancije...ako ne nadjes nigdje prodacu ti ja jedan  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

Na varaličaru ima do it kalupi iz srbije je tip mislim da trazi 50 € za komad na njuskalu sam viđo isto po 350kn.. jbg puno mi ..

maverick

Ma imas te male bez rucki za 150-160 kuna...ako se dobro sjecam
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

maverick

joker

ja sam na njuskalu kupio taj okrugli od 5,5-25grama izasao me nekih 180 kn koliko se sjecam.i cini mi se da to prodaje neki tip iz osijeka.zvona ako nadem broj posaljem ti u pp
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

tole

da prodaje lik iz Osijeka, ali mislim da su mu najjeftinije sada 250kn a isti su kalupi kao i ovi koje je Zvona okačio.

Alija

Neko ti nabavi ovaj za 150-200 kn,pa ga odete u birtiju zaliti sa još jedno 200 ....i onda uz pićence skontate da onaj du itov nije ni za k ......  :toothy12: