Kalupi za lijevanje jig glava

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 22:03:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Lomnica_city

Samo je "sitan" problemcic sa Cabelas sto je postarina 1/3 cene robe, sto je mozda OK ako kupite 2-3 kese silikona ili voblera, ali krupne stvari... Jedino ako nije nesto drugacije kod $100+ vrednosti...

milan-so

Kockar i ja se danas malo zanimali ...
Do-it banana jig do 2 oz-a kalup. Za Dunavske panjeve i krševe, na ovo ide još feder i udri  :headbang:

Kugla

Daj Milane pokaži neku fotku sa tim federom
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

milan-so

Jbg, nemam sliku trenutno. Uglavnom, feder (kao onaj iz hemijske olovke) se montira na ušicu udice i onda npr tvister "navrneš" na feder i dalje montaža kao na worm udicu ... Poenta je u nezakačivosti, a u ovom slučaju i u masi ... 56 gr ... za dubinu i protok ...
Evo jedne sa neta :
http://www.firstmatelures.com/index.php?route=product/product&product_id=56

Kugla

Negdje sam to vidio  :icon_scratch: kad budeš imao neku fotku okači konkretan primjer  :icon_thumright:
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti

Rap

To je konkretan primjer a osim federa od penkala može se napraviti i od spajalice i bude odličan  :hi:

zvona

Ta opruga od spajalice je puno jača nego feder iz kemijske..

milan-so

Nisam ni znao za pravljenje od spajalice  :thumbsup:. Sutra imam zanimaciju u garaži  :clap2:

zvona

Uzmes manji šarafciger križni i namotaaš spajalicu oko njega..svučeš zakačiš fino za glavu i oke.. ja sam sebi to pravio za trokuke kad idem na lepicu pecat..

MIKA

Milane kolko ti je posto manja zakacivost s tim sistemom? I dali imas manje sanse za realizaciju griza?
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

ossa

Kačenje za prepreku je svedeno na minimum. A ribu probada dobro. Koristim isti sistem samo sa drugim udicama (60 stepeni )
Naidju krize, drukcije grize...

MIKA

aj stavi sliku tih udica i sistem da vidim kako je to kod tebe
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

ossa

Na poslu sam ne mogu trenutno, ali evo ti emisije sa kolegama što pecamo na istim terenima. To su te montaže...
http://media.rtv.rs/sr_ci/cari-ribolova/5081
Naidju krize, drukcije grize...

Kugla

Na 22,15 min je prikazana montaža, iako je cijeli film super!  :icon_thumright:
www.lureti.hr
www.facebook.com/lureti