Kalupi za lijevanje jig glava

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 22:03:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tole

maverick

A nekom tko potrosi pedesetak glava i nije bas toliko loš...meni koji lijem sebi i drugim jedino do-it pije vode...a netko je oko Siska i pravio kalupe, bar mi se cini...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

ma zanam ja dosta njih koji "prave" kalupe a svi ustvari naručuju te jeftine iz njeme i prodaju za duplo   :takoje:

maverick

A gle dobar dio pecarosa napravi kalup u gipsu za par vrsta glava i tim se posluzi....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

ma nije problem na te jeftine napraviti ručke i imaš isto kao i du-it al za puno manje love
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Juzba

stvar je u tome što du-it kalupi ne pokrivaju sve gramaže pa ti opet nedostaje i moraš uzeti ovaj jeftiniji

maverick

Ja sam jedan kalup kupio od kawasakija...rucke napravljene jednostavno a funkcionalno...treba ga pitati tko mu to radio

Juzba

da, ja imam 7-8 kalupa, jedan je du-it, a na ostalim sam napravio ručke i nema nikakve razlike u odnosu na njega

Juzba

al je to više od duplo skuplje nego na beigusu

Lomnica_city

Jel se potrudio neko da pita lika (PP uplata ide na nekom liku adresu sa koje posle odgovara na mail, ali sam pobrisao mailove) kolika bi postarina bila do vas? Ako je unutar EU 5€ kao sto je meni bilo, onda se isplati uzeti od njega, jos bolje ako vam treba (ili nekolicini vas) 3-4-5 komada, nesto udica...

danijel

gdje ima za kupit kalupa za lijevanje olova
Bolje biti ljut nego pokvaren,
ljuto se jede a pokvareno baca

maverick

Moras procitati cijelu temu...da se ne ponavljamo  :ok:

Juzba