Kalupi za lijevanje jig glava

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 22:03:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

AL lim je pre slab  za ručku ...ako uzmeš AL"flah" debel 6-7mm dok ga budeš vario izbacit če ti se alat ...da skratim ...
"ne mešaj se u mekonje , pojest če te svinje"
vijci su ok rješenje i potpuno bezopasno...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

A sad se ja i mlb druzimo u selu i ako je rekao da ce zapikati nemoj da se mijesas...ako sjebe kupice nove  :stripii: :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Sam da jos krenemo zajedno na pecanje i na kraju se uzmemo  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

Citat: maverick  u Siječanj 31, 2016, 20:49:55
A sad se ja i mlb druzimo u selu i ako je rekao da ce zapikati nemoj da se mijesas...ako sjebe kupice nove  :stripii: :stripii: :stripii:

AL se ne "pika"  :no: pusti miba mlado-ludo  :rofl2:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Mlb...molim objašnjenje...nemoj da nam sad prijateljstvo strada  :stripii:

mlb

Znaš da je tesla za tvog kuma pionir!  :icon_biggrin:
Nije riječ o flahu već o profilu!

mlb

Aako ćeš skakati nogama po njemu onda bi moglo "možda" biti malo problema  :stripii:

ibro dirka

maverick

Ma jok ima puno veci...ali ekran a nadalje ...zna se tko je tata  :stripii:

ibro dirka

Hahahahaha

Uglavnom da se nadovežem na temu...lijevao sam sa kalupom što mi je srđo radio i zadovoljan sam...možda dodam kakav L za udice ali namjestim ih ja nabrzaka svih 5 samo krenem od prve do šarke i nju namjestim i onda lagano otvoren kalup i samo ubacim redom još 4 do kraja, pošto je kalup fino odrađen jako dobro se osjeti kad udica sjedne na mjesto...stavim i video ako treba...

Mudri

Ne komplicirajte,nije RJ bljesav,može samo biti da sjebete kalup,sa pop nitnama je najjednostavnije i najbrže,sa vijcima može isto biti problema,moraš adekvatnu rupu probušit da ti ne pukne vijak kad ga zavrćeš u aluminij.....ali ako vam se vari varite....

Žorž

Rj i Mudri su pravu,pop nitna ili kratak vijak i  :ok: Zadovoljena i funkcionalnost i estetika,a i ako pokriviš ili oštetiš,zameniš za minut bez komplikovanja  :icon_thumright:

Slaven

Ja sam probusio rupe skroz na mjestima gdje nisu gnjezda, dodatno frezenkovo rupe da glava vijka ne bude starija i sa vanjske strane zatego rucke sa maticom

mlb

A jebemu miša pa nikako da odradim neki fuš s tim aluminijem , susjed duboko si me razočarao i ti i tvoj drug rj!  :stripii: :stripii: