Mrena!!

Autor mlb, Travanj 06, 2013, 15:25:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Juzba

redovno mi dođe, s vremena na vrijeme :icon_biggrin:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

munich

ne zaboravan dril sve super ako ides ciljano na mrenu ali veliko razocarenje kad udari u ponoc na haskija12cm ocekujes dobrog staklenka a ono mrena od 3kg na zlice sam ih lovio na tvister samo brzak i na dno
Pravilo je da nema pravila

mlb

To mora biti zanimljivo kad mazne na varalicu!! Nisam imao priliku to iskusiti a kako je stanje kod nas sa mrenom sumnjam da i hoću! :sad10:

mlb

A što se tiče mesa nije nešto specijalno iako su veći komadi natopljeni u dobrom pacu znali biti začuđujuće ukusni!

mossi

Potkovice od krupne mrene 4-5kg na tanjirači su sasvim OK!  :hello2:

Greys

Mossi slažem se, probao od 3kg, i više nego dobre  :icon_thumright:

Lomnica_city

Citat: mlb  u Travanj 15, 2013, 00:40:46
To mora biti zanimljivo kad mazne na varalicu!! Nisam imao priliku to iskusiti a kako je stanje kod nas sa mrenom sumnjam da i hoću! :sad10:

Itekako, pretpostavljam da vecina zna kakva je mrcina od stapa Sportex Black Arrow, ali da vidis kako lako ide u kiflu sa mrenom od 2kg u malo jacoj vodi, jaca od soma bar 3 puta tezeg sigurno, jos da ima i kod nas onih ultramegagiga kao Iberijskih, ih!!

Greys

Ja isto tvrdim da je jači fajter nego som, u tim kilažama 2-3kg lupa ko somče duplo

mlb

Definitivno jača!!!

maverick

Kolegi Feri, ovo nije CR forum i moraliziranje na takav nacin je ovdje ne poželjno i bez veze, takve upadice i rasprave imas na nekim drugim forumima, postovi na tu temu ce biti uklonjeni   :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Potpisujem šefe!!  :thumbsup:

Juzba

nema ljepšeg kad udari na varalicu ljeti na nekom brzaku, jao maaajkoooo :hello2:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

kićo

naj bolje kad udari na bolonjezu :icon_thumright:

mlb

Predivan osijećaj je imati na bolonjezu!!! Ko da si torpedo zakačio!! :love5:

Brus