Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ps

Citat: maverick  u Travanj 09, 2015, 21:14:52
Znas kad je ono jednom kugla kupio bicikl pa točak izdrzao pol ulice  :uf:
Ah, ti Kinezi, nadmašili su sami sebe  :3some:

Tommasi

bb

Citat: Kugla  u Travanj 09, 2015, 21:13:25
Da oće banka propasti, onda bi lako i biciklom se vozao, i sve ostalo  :stripii: :stripii:
nemoj da ti banke,policija i sve ostale institucije stvaraju stres...zdravlje i obitelj na prvo mjesto a ovi uhljebi nek se j...

bb

Citat: miha  u Travanj 10, 2015, 09:13:04
Helex i  :stripii: :stripii: :stripii:
a ti ne pali vatru jel taj helex i alkohol je nešto strašno u kombinaciji,to ti najbolje znaju sezonski radnici

raso

Citat: miha  u Travanj 10, 2015, 09:13:04
Helex i  :stripii: :stripii: :stripii:
To je kamilica, meni ni tri ne pomognu da zaspim :stripii: :stripii: :stripii:

bb

raso

Ja sam sada na Praxitenu, popijem ga sa pivom ili vinom da brže djeluje :stripii: :stripii: :stripii:

Slaven

vatrogasac

Slavene jel imas kakvih prirodnih preparata za rjesavanje stresa  :toothy4:

Slaven

sex i pecanje, kao što poglavica kaže, najbolje se pokazalo :ok:

raso

Slavenu je puna kuća tih preparata, oćeš silvanjac, pinot bijeli ili sivi, frankovka, graševina, rizling, a kad mu se baš desi da je potrošio zalihe može i nojaš :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

tole

vidim da neki članovi foruma proživljavaju drugi puberter :stripii: :stripii: :stripii:

Slaven

e sad kad si spomenio nojaša, imam neku što puca na agresivu, jel da ponesem na kup :pije: :boxing: :flasica: :rofl2:

bb

Kako ja imam puno rodbine u Orahovici pouzdano znam da su oni cijepljeni protiv stresa

raso

Citat: tole  u Travanj 10, 2015, 18:47:54
vidim da neki članovi foruma proživljavaju drugi puberter :stripii: :stripii: :stripii:
Ma to Praxiten djeluje :stripii: :stripii: :stripii: :stripii: